Kundeopplevelsesdagen 2024

08.02.2024 09:00 - 15:45
}
Program
Grand Hotel, Karl Johans gate 31, Oslo

Om

8. februar ønsker vi velkommen tilbake til Kundeopplevelsesdagen på Grand Hotel i Oslo! 

Disse flinke folka står på scenen:
 • David Krogh og Signe Elise Livgard fra Accenture. David og Signe Elise gir deg innsikt fra rapporten "Life Trends 2024" i hvordan samfunnstrender vil påvirke morgendagens kundeopplevelser.
 • Dina Doder fra Norwegian. Dina forteller hvordan Norwegian skaffer seg oversikt over hvor i brukerreisen de kan nå folk.
 • Sara Gulbrandsen fra IKEA. Sara gir et innblikk i hvordan IKEA bruker data for å forbedre kundereisen.
 • Kim Wikan Barth fra Gjensidige. Kim diskuterer bruk av kundeinnsikt for innovasjon og tjenesteutvikling.
 • Linda Vik fra OBOS. Linda utfordrer og reflekterer over bruken av design thinking i forretningsstrategier.
 • Tora Mellbye fra SpareBank 1 Utvikling. Tora reflekterer over forholdet mellom merkevarebygging og kundeopplevelser.
 • Ronny Ellefsen fra Netlife. Ronny belyser hvordan du kan skape en AI-strategi som ikke bare følger lovgivningen, men også setter brukernes behov først.
 • Emilie Nøss Wangen fra Try Dig. Emilie vil presentere tech-trendene som definerer året og hvordan du kan anvende dem for å forbedre kundereisen.
 • Kristin Bigseth fra Trumf. Kristin forteller om hvordan Trumf og NorgesGruppen tenker nytt rundt lojalitetsprogrammer og handelsopplevelser.
 • Jørgen Schüren og Jannecke Drangert-Hveding. Jørgen og Jannecke avslører trender i kundeorientering i Norden med fokus på bransjespesifikke forskjeller.
 • Julie Sand Fuglum og Gøril Julin fra NoA Ignite. Julie og Gøril viser hvordan designere kan være frontløpere i det grønne skiftet.
 • Anne Gundersen fra Forte Digital. Anne utforsker kundesentrisk forretningsutvikling og tjenestedesign.
 • Espen Oddvik fra Kvesst. Espen deler innsikter om de reelle utfordringene med å skape gode kundeopplevelser.
 • Marius Røstad og Henrik Fjeldberg fra Aidn og Heydays viser hvordan et litt kompromisstløst fokus på kundeopplevelse faktisk gir masse verdi. 
 • Hans Huseklepp og Ann Kristin Hansen leder konferansen fra scenen.

Programmet finner du lenger ned på siden.

Velkommen til en dag spekket med interessante foredrag, mingling og deilig lunsj i hyggelige omgivelser på Grand Hotel 8. februar!

__

Grupperabatt!
Er dere tre eller flere interesserte fra samme bedrift? Få 20 prosent rabatt! Benytt promokode "KO2024" ved påmelding av flere deltakere.

Ordinærpris: 5295,- eks. mva. Spørsmål? Send en epost til event@kampanje.com.

__

Vil du lære mer?

7. mars arrangerer vi heldagskonferansen "Merkevaredagen 2024". Les mer her!
12. mars arrangerer vi heldagskurset "Bli ekspert på AI med Eirik & Eirik". Les mer her!

"Inspirasjon og faglig påfyll som er relevant i egen jobbhverdag."
- Deltaker på Kundeopplevelsesdagen 2023

Program
Torsdag 08.02.2024

08:15 - 09:00

Registrering og lett frokost

09:00 - 09:10

Velkommen til Kundeopplevelsesdagen 2024!

Ann-Kristin Hansen, Partner, Kvesst
Hans Alexander Huseklepp, CXO og partner, Forte Digital
09:10 - 09:30

Les mer Accenture Life Trends 2024

David Krogh, Nordic Design Director, Accenture Song
Signe Elise Livgard, Digital produktdesigner, Accenture Song
Hvert år publiserer Accenture Song deres globale Life Trends-rapport. Denne trekker frem hovedtrendene som påvirker samfunnet og oss mennesker, og som får betydning hvordan vi lever livene våre, utøver jobbene våre og hvordan vi interagerer med mennesker, teknologi, produkter og tjenester. Årets trender utforsker blant annet nedprioriteringen av service og kundeopplevelse, hvordan kunstig intelligens gjør digitale opplevelser mer personlige samtidig som ny teknologi bringer nye utfordringer. I samfunnet opplever vi at vi står ovenfor større utfordringer som påvirker både hver enkelt og hvordan vi forholder oss til tradisjonelle verdigrunnlag og livsmønstre.
09:30 - 09:50

Les mer Status for kundeorientering i Norge 2024

Jannecke Drangert-Hveding, Gründer og partner, Customer C
Jørgen Schüren, Business Director Customer Experience Management, Forsta
Forsta og CustomerC vil presentere en rykende fersk undersøkelse de har utarbeidet sammen. I denne norske og nordiske studien vil de belyse hvor modne de spurte bedriftene er i sin tilnærming til kundeorientering. Videre vil de se på sammenligninger på tvers av landegrensene i Norden og om det finnes forskjell mellom ulike bransjer. Her vil du få høre hvordan de som jobber nærmest kundeopplevelsen tenker om ledelsens prioriteringer for kunden(e) og hvordan kundeinnsikt brukes eller ikke brukes i organisasjonens forbedringsarbeid og innovasjon. Forsta's HX-plattform, representert ved Jørgen Schüren, leverer innovative kundeopplevelsesløsninger til noen av verdens mest suksessrike selskaper og byråer Forsta er ledende innen CX-innovasjon som gir vekst og verdi for selskapets kunder.
09:50 - 10:10

Les mer Hvorfor designere er det grønne skiftets superhelter

Julie Sand Fuglum, Head of Customer Experience, NoA Ignite
Gøril Julin, Principal Designer, NoA Ignite
Hvordan designere jobber, og alltid har jobbet, passer godt med det som skal til for å nærme seg utfordringene i det grønne skiftet. I dette foredraget deler Julie Fuglum og Gøril Julin fra NoA Ignite deres tanker om hvordan designere kan bruke sine superkrefter til å handle ansvarlig og skape produkter og tjenester folk elsker, og som er bra for både mennesker, kloden og business. De retter særlig fokus mot fire spesifikke designsuperkrefter som kan takle fire monsterproblemer vi må løse i det grønne skiftet.
10:10 - 10:30

Les mer Hva betyr det å være klar for fremtiden?

Anne Gundersen, Design Director, Forte Digital
Det er spesielle tider med økonomisk usikkerhet og politisk uro, samtidig som AI-teknologi utvikler seg i et forrykende tempo og byr på uendelige muligheter. «Never normal» er den nye normalen ifølge Google, så hvordan rigger man seg for morgendagens verdiskapning og konkurransedyktighet når alt er i endring? Basert på sentrale områder i MITs Future Ready modell vil Anne Gundersen gi innblikk i kunde-caser og hvordan de sammen med kundene deres jobber med designdrevet innovasjon i arbeidet med å gjøre virksomheten klar for fremtiden og mulighetene som kommer.
10:30 - 11:00

Pause

11:00 - 11:20

Les mer Design thinking – yay or nay?

Linda Vik, Business designer / Innovatør, OBOS
Mange skyver kundens behov foran seg som argument for hvorfor de ikke kan levere mer bærekraftige produkter og tjenester. Er det greit, eller er det latskap og dårlige unnskyldninger? Linda kommer til å snakke om sin erfaring med å eksperimenter med produkter og tjenester som er bra for planeten, bra for business, og som ikke kompromisser med kundeopplevelsen.
11:20 - 11:40

Les mer Hvordan bruker IKEA data for å forbedre seg?

Sara Gulbrandsen, E-commerce Integration Manager, IKEA
Gulbrandsen vil i dette foredraget gi et unikt innblikk i IKEA som omni-kanal, og hvordan de jobber datadrevet for å videreutvikle kundereisen.
11:40 - 12:00

Les mer Så lett, og så vanskelig

Espen Oddvik, Strateg, Kvesst
Det å bli kundeorientert på ordentlig er krevende. Det er 10 år siden kundeopplevelse som fagområde virkelig fikk fotfeste her i Norge. Allikevel har det skjedd veldig lite - det er veldig få som kan slå seg på brystkassen og si at de får det til, allikevel er alle opptatt av å skape gode kundeopplevelser. Hva skjedde egentlig? Hvorfor er det sånn? Vi lener oss på 10 års erfaring fra både kunde- og konsulentsiden for å forstå de grunnleggende utfordringene og hva man kan gjøre for å løfte egen satsning på kundeopplevelse.
12:00 - 13:00

Lunsj

13:00 - 13:20

Les mer Folk er rett og slett ikke så interessert

Dina Doder, Director E-com & Digital, Norwegian
Det brukes mye tid, penger og ressurser til å forbedre kundereisen, men langt i fra alt vi gjør skaper stor effekt, eller effekt i det hele tatt. Hvorfor skjer dette og hvordan kan vi bli mer treffsikre for å levere verdi der den betyr noe? Ved å etablere malverk for kontinuerlig eksperimentering og måling, har Norwegian over tid skaffer seg oversikt over hvor i brukerreisen vi kan nå folk. Vi anvendte denne digitale metodikken til å skape bransjens mest brukervennlige boarding kort som løste et par forretningsmessige nøtter.
13:20 - 13:40

Les mer Kundens problemløser

Kim Wikan Barth, Direktør Vekst og Nye tjenester, Gjensidige
Gjensidige var tidlig ute med å definere kundeorientering som sitt viktigste konkurransefortrinn og har over flere år vært blant landets ledende selskaper innen kundeopplevelse. Det kundesentriske mindsettet tas nå med styrket kraft inn i selskapets arbeid med vekst og nye tjenester. Kim vil gjennom konkrete case vise hvordan Gjensidige bygger konkurransekraft og forretningsverdi i iterasjon med kundene og på kundens premisser.
13:40 - 14:00

Les mer 3 tech-trender for gode kundeopplevelser

Emilie Nøss Wangen, CEO, TRY Dig
I innlegget til Emilie skal vi få høre om de viktigste «snakkisene» innenfor teknologi i det nye året. Teknologi er selve grunnplanken i å kunne gi god kundeopplevelse i alle ledd, og det er viktig å henge med i tiden for å vite om de mulighetene som finnes. Har vi kommet til et punkt hvor selv ikke-teknologer kan jobbe med ganske avansert teknologi? Det skal du få svaret på, samt inspirasjon til hva du kan gjøre av tiltak i 2024!
14:00 - 14:20

Pause

14:20 - 14:40

Les mer Fremtidens handelsopplevelser

Kristin Bigseth, Daglig leder, Trumf
Trumf ble lansert i 1997 og har i dag over 2,8 millioner medlemmer. Kristin Bigseth er daglig leder i Trumf og hun vil komme og fortelle hvordan Trumf tenker når de bygger kundeopplevelser for sine medlemmer i dag og fremtiden. Forbruker stiller økte krav til at lojalitetsprogrammene skal benytte den innsikten de har til å gi gode råd og tips i hverdagen. Det står også sentralt i hvordan Trumf og NorgesGruppen tenker når de skal bygge fremtidens handleopplevelse.
14:40 - 15:00

Les mer Det er faktisk mulig med fantastisk kundeopplevelse innen helse

Marius Røstad, Chief Product Officer, Aidn
Henrik Fjeldberg, Digital Design Director, Heydays
Kommunehelsetjenesten står ovenfor enorme utfordringer de neste tiårene og Aidn utvikler et helt nytt kjernesystem som skal adressere mange av disse. Det skal løse mange forskjellige behov på tvers av helsepersonell, pasienter og pårørende. Selv om det har vært mye fokus på helsesystemer som ikke tar brukeren og kunden på alvor i det siste skal Aidn og deres designpartner, Heydays, vise hvordan et litt kompromissløst fokus på bruker og kundeopplevelse faktisk er mulig og gir masse verdi.
15:00 - 15:20

Les mer Kunderettet AI-strategi

Ronny Ellefsen, Senior UX- og tjenestedesigner , Netlife
Alle bedrifter burde definere sitt forhold til AI. I dette foredraget går vi gjennom hovedelementene som du bør legge til grunne i din strategi. Du vil få innsikt om hvordan AI-Act og globale regler, lokale retningslinjer samt etiske verdier påvirker organisasjonens føringer for AI.
15:20 - 15:40

Les mer Nei! Kundeopplevelse er ikke nødvendigvis den nye merkevarebyggingen

Tora Mellbye, Merkevaresjef, SpareBank 1 Utvikling
Tradisjonelt har merkevare vært bygget gjennom betalt kommunikasjon og direkte møter med kunden, mens den i dag i stadig større grad – eller nesten utelukkende – påvirkes av kundens opplevelse i digitale kanaler. Men hva gjør vi når det som skaper de beste opplevelsene i et nyttetenkningsperspektiv, ikke nødvendigvis er det samme som gode prinsipper for merkevarebygging?
15:40 - 15:45

Oppsummering og avslutning

Ann-Kristin Hansen, Partner, Kvesst
Hans Alexander Huseklepp, CXO og partner, Forte Digital

Sponsorer

Foredragsholdere

Hans Alexander Huseklepp
Hans Alexander Huseklepp
CXO og partner, Forte Digital
Ann-Kristin Hansen
Ann-Kristin Hansen
Partner, Kvesst
Tora Mellbye
Tora Mellbye
Merkevaresjef, SpareBank 1 Utvikling
Ronny Ellefsen
Ronny Ellefsen
Senior UX- og tjenestedesigner , Netlife
Henrik Fjeldberg
Henrik Fjeldberg
Digital Design Director, Heydays
Marius Røstad
Marius Røstad
Chief Product Officer, Aidn
Kristin Bigseth
Kristin Bigseth
Daglig leder, Trumf
Emilie Nøss Wangen
Emilie Nøss Wangen
CEO, TRY Dig
Kim Wikan Barth
Kim Wikan Barth
Direktør Vekst og Nye tjenester, Gjensidige
Dina Doder
Dina Doder
Director E-com & Digital, Norwegian
Espen Oddvik
Espen Oddvik
Strateg, Kvesst
Sara Gulbrandsen
Sara Gulbrandsen
E-commerce Integration Manager, IKEA
Linda Vik
Linda Vik
Business designer / Innovatør, OBOS
Anne Gundersen
Anne Gundersen
Design Director, Forte Digital
Gøril Julin
Gøril Julin
Principal Designer, NoA Ignite
Julie Sand Fuglum
Julie Sand Fuglum
Head of Customer Experience, NoA Ignite
Jørgen Schüren
Jørgen Schüren
Business Director Customer Experience Management, Forsta
Jannecke Drangert-Hveding
Jannecke Drangert-Hveding
Gründer og partner, Customer C
Signe Elise Livgard
Signe Elise Livgard
Digital produktdesigner, Accenture Song
David Krogh
David Krogh
Nordic Design Director, Accenture Song

Arrangører

Kundeopplevelsesdagen 2024