FULLT: Hvordan maksimere din topplinjevekst?

06.06.2023 08:30 - 12:00
}
Program
House of QNTM, Askekroken 11, Oslo

Om

Har du ansvaret for digitalt salg og merkevarebygging på nett? Da er dette dagen for å la deg inspirere! Velkommen til et gratis frokostseminar 6. juni fullspekket med kundecaser fra noen av Europas største merkevarer.

Undersøkelser viser at selskaper som investerer i digitale løsninger for å differensiere sin merkevare har 4 ganger så høy topplinjevekst. Når de fleste produkter og tjenester er like og alle løper etter de samme kundene – hvordan skal du skille deg ut og bli vinneren? Vi inviterer deg til en formiddag spekket med konkrete kundecase som skal gi deg inspirasjon til å øke din topplinje – enten du jobber med B2C eller B2B.

Her vil du blant annet høre:

  • Det danske kosmetikk-konsernet Matas kommer for å fortelle om sin suksessfulle eCOM-satsning i Danmark og hvordan de nå skal vinne det norske og svenske markedet. 
  • Du vil lære om hvordan selskaper som Plantorama – Danmarks største plantekjede bruker personaliseringsverktøy for å øke sin konvertering på nett.
  • Jobber du med B2B vil du ha nytte av erfaringen fra hvordan Fristadsgruppen har bygget 400 individuelle kundenettsider på én plattform.
  • Du får innsikt i hvordan det belgiske TV- og radioselskapet RTBF arbeider med kundedialog.
  • Vi skal også fortelle hvordan Nestlé og L'Oréal jobber med «gamification» for å bygge egen kundeinnsikt.


Du møter foredragsholdere fra sterke merkevarer og fra QNTM Group, som er et nylig etablert europeisk økosystem bestående av en rekke MarTech- og AdTech-selskaper. Har du ansvaret for merkevarebygging på nett eller digital omsetning er dette dagen for å la seg inspirere!

Seminaret er gratis – meld deg på ved å fylle ut påmeldingsskjemaet! Benytt "faktura"-valget ved påmelding (det vil ikke bli sendt ut faktura).

OBS! Ved påmelding uten at man dukker opp på seminaret vil man faktureres en "no-show fee" på kr 750. Dette gjelder ikke dersom vi får beskjed om at du likevel ikke kan komme senest to dager før.

Program
Tirsdag 06.06.2023

08:00 - 08:30

Kaffe og croissanter

08:30 - 08:45

Les mer Velkommen og introduksjon

Eivind Roald, CEO, QNTM Group
Selskaper som investerer i digitalisering for å differensiere sin merkevare vokser 4 ganger så raskt på topplinjen. CEO i QNTM Group vil dele erfaring fra en undersøkelse av 1300 Nordiske selskaper og hva som er kjennetegn for at de lykkes med høy topplinjevekst.
08:45 - 09:15

Les mer En tidobling av digital omsetning på 5 år i Danmark til over 1,5 milliarder kroner – nå har de lansert i Norge og Sverige

Brian Andersen, Ecommerce Director, Matas
Matas er Danmarks største kosmetikk-konsern med over 250 fysiske butikker og en digital omsetning på over 1,5 milliarder kroner. E-commerce direktør Brian Andersen vil dele sin oppskrift for suksess og fortelle hvordan Matas vil skape en sterk digital kjøpsopplevelse på det norske og svenske markedet.
09:15 - 09:40

Les mer 400 nettbutikker, 70.000 produkter, 400.000 brukere – 1 plattform

Andreas Landmark, Head of Business Development, Bizzkit Norway
Fristads er Europas ledende selskap innen arbeidstøy med mer enn 4 milliarder i omsetning. Deres komplekse B2B/D2C-løsning er fullstendig bygget på E-commerce plattformen Bizzkit, og inneholder blant annet en bærekraftskalkulator og muligheten for Fristads til å lansere en skreddersydd-butikk for hver kunde!
09:40 - 10:05

Les mer Gjennom personalisering økte besøket på nett med 50% og konverteringen med 40% - hva var nøkkelen?

Jeppe Godske Olsen, Director, Partner Management, Raptor Services
Plantorama er Danmarks største plantekjede. I 2020 startet de nettbutikk og i samarbeid med QNTM selskapet Raptor Services har de utviklet en personaliseringsløsning som har gitt meget sterke resultater. I dette caset vil vi fortelle om hvordan personalisering og anbefaling økte konverteringen.
10:05 - 10:20

Pause

10:20 - 10:45

Les mer 12 millioner innbyggere – 3 TV og 9 radiostasjoner – hvordan bygge best merkevare lojalitet i sterk konkurranse?

Pierre Dubois, CRM Manager, RTBF
RTBF er en av Belgias største TV og radiostasjoner som konkurrerer om å bygge den sterkeste merkevaren og bli mest anerkjent i det belgiske markedet. CRM direktør Pierre Dubois vil dele sin suksessoppskrift i hvordan de har økt kundelojalitet gjennom personalisert kundedialog.
10:45 - 11:15

Les mer Hvordan skape kundeengasjement gjennom skreddersydd kundekommunikasjon?

Mattias Hazebroek, VP International Sales, Actito
Actito er en del av QNTM sitt økosystem, og bistår blant annet RTBF og andre europeiske merkevarer med skreddersydd kommunikasjon til millioner av kunder. Actito sin plattform brukes av selskaper innen B2B, B2C og B2B2C for å skape unikt kundeengasjement og høy konvertering gjennom skreddersydd budskap i riktig kanal med riktig tonalitet. Vi deler deres suksessformel for økt konvertering.
11:15 - 11:40

Les mer Nestlé og L’Oréal er store merkevarer som bruker interaktiv markedsføring og «gamification» for å samle unik kundedata – vet du hvorfor?

Quentin Paquot, CEO, Qualifio
I en verden der 3.parts cookies forsvinner, vil bedrifter måtte tenke nytt om hvordan de skal sikre eierskap og kundeinnsikt. Vi lærer deg hvordan!
11:40 - 12:00

Avslutning og Q&A

Eivind Roald, CEO, QNTM Group

Sponsorer

Foredragsholdere

Eivind Roald
Eivind Roald
CEO, QNTM Group
Quentin Paquot
Quentin Paquot
CEO, Qualifio
Mattias Hazebroek
Mattias Hazebroek
VP International Sales, Actito
Pierre Dubois
Pierre Dubois
CRM Manager, RTBF
Jeppe Godske Olsen
Jeppe Godske Olsen
Director, Partner Management, Raptor Services
Andreas Landmark
Andreas Landmark
Head of Business Development, Bizzkit Norway
Brian Andersen
Brian Andersen
Ecommerce Director, Matas

Arrangører

FULLT: Hvordan maksimere din topplinjevekst?