Employer Branding 2024

31.01.2024 09:00 - 12:30
}
Program
Vika Kino, Ruseløkkveien 14, Oslo

Om

Hvordan tiltrekke, engasjere, motivere og beholde ansatte og ikke minst bygge et sterkt employer brand? Det er noe av det du lærer du på Kampanjes halvdagskonferanse om Employer Branding 31. januar!

Disse flinke folka står på scenen:
  • Hans Petter Stub i Whydentify. Hans Petter vil dele av sin erfaring som en av landets mest erfarne konsulenter i employer branding.
  • Alexandra Palm i Opinion. Alexandra vil presentere en ny måte å se på arbeidslivets tilnærming som passer de yngste arbeidstakerne.
  • Jannike Larsen Hjelle i Great Place To Work. Jannike vil snakke om viktigheten av organisasjonskultur og tillitsbasert ledelse for å skape en god arbeidsplass der alle trives og er produktive.
  • Ole Kristian Jonsrud i Fremtind. Ole Kristian vil dele innsikt i bygging av arbeidsgiverkjenning fra grunnen av, med Fremtind som case.
  • Rikke Etholm-Idsøe i Caulis. Rikke vil fokusere på employer branding for små bedrifter og startups, og hvordan disse kan skape engasjement og motivasjon uten store budsjetter.
  • Sverre Haugen i MeyerHaugen. Sverre vil diskutere hvordan AI endrer landskapet i rekruttering og hvilke muligheter og etiske overveielser dette innebærer.
  • Mikaela Folkestad i Schibsted Partnerstudio. Mikaela vil utforske hvordan employer branding og content marketing kan fungere sammen i harmoni for å tiltrekke og beholde talenter.
  • Kristoffer Lande i Gobi Stories. Kristoffer vil dele hvordan du kan bruke autentisk video for å bygge tillit og vise til suksesshistorier fra bedrifter som har benyttet dette effektivt.
  • Caroline Kindle og Maiken Danielsen Mandal i GK Gruppen. Caroline og Maiken vil snakke om hvordan GK Gruppen har benyttet Instagram for å gjøre ansatte til influensere.
Programmet finner du lenger ned på siden. 

Konferansen vil være av interesse både for de som jobber med kommunikasjon, merkevare og strategi, rekrutterere og HR-avdelinger, og kanskje også de ansatte selv?

__

Grupperabatt!
Er dere tre eller flere interesserte fra samme bedrift? Få 20 prosent rabatt! Benytt promokode "EB2024" ved påmelding av flere deltakere.

Ordinærpris: 2495,- eks. mva. Spørsmål? Send en epost til event@kampanje.com.

__

Vil du lære mer?

7. mars arrangerer vi heldagskonferansen "Merkevaredagen 2024". Les mer her!
12. mars arrangerer vi heldagskurset "Bli ekspert på AI med Eirik & Eirik". Les mer her!

"Interessant, nyttig, dagsaktuelt og lærerikt. Bra seminar!"
- Deltaker på Employer Branding i 2023

Program
Onsdag 31.01.2024

08:15 - 09:00

Registrering og lett frokost

09:00 - 09:15

Introduksjon til Employer Branding i 2024

Hans Petter Stub, Partner, Whydentify
09:15 - 09:35

Les mer Hvordan beholde unge dyktige arbeidstakere?

Alexandra Palm, Analytiker, Opinion
Arbeidslivet er i forandring. Bedrifter og ledere stilles stadig høyere krav til – spesielt av de yngste arbeidstakerne. Generasjon Z trer nå inn i arbeidslivet med et ønske om å bli sett, hørt og forstått på deres egne premisser. Selv opplever de å ha et hav av muligheter, så hvordan bør en jobbe for å beholde unge, dyktige arbeidstakere?
09:35 - 09:55

Les mer Skjønnhet kommer innenifra

Jannike Larsen Hjelle, Markedssjef, Great Place To Work
Hva skal til for å skape en attraktiv arbeidsplass gjennom å bygge en sterk organisasjonskultur? Og hvordan skiller Norges beste arbeidsplasser seg fra norsk arbeidsliv, ifølge Nasjonal Tillitsindex?
09:55 - 10:15

Les mer Employer branding på et budsjett

Rikke Etholm-Idsøe, Daglig leder, Caulis
Hvordan kan mindre bedrifter og oppstartsbedrifter i vekst, uten en egen HR-avdeling eller store rekrutteringsbudsjetter, jobbe med å sikre engasjement og motivasjon gjennom hele ansattreisen?
10:15 - 10:35

Les mer Fra null til gull

Ole Kristian Jonsrud, Fagansvarlig Employer Branding, Fremtind
Hvordan bygger du kjennskap til et selskap som akkurat har blitt til, hvor du rett og slett må starte fra scratch? For Fremtind er et resultat av at Sparebank 1 Forsikring og DNB Forsikring fusjonerte i 2019, og som markerte starten på et nytt selskap og en ny merkevare som skulle bygges. Hva lærte vi, hvor feilet vi, og har tydelige medarbeiderløfter en verdi? Bli med på reisen fra null kjennskap til årets klatrer blant Norges mest attraktive arbeidsgivere.
10:35 - 11:00

Pause

11:00 - 11:20

Les mer Hvordan vil AI endre rekruttering?

Sverre Haugen, Partner & Head of Innovation, MeyerHaugen
AI har allerede begynt å endre hvordan vi jobber med rekruttering, og dette skjer så fort at det kan være vanskelig å henge med. Kun noen måneder etter lanseringen av ChatGPT hadde plattformen 100 millioner registrerte brukere. Men hva betyr dette for deg som jobber med rekruttering? Hvordan påvirkes måten kandidater kommuniserer på, og hvordan vil vår jobb som rekrutterere endres? Hvilke muligheter gir bruk av AI, og hvilke etiske fallgruver må vi være bevisst når vi tar i bruk ny teknologi for å rekruttere bedre?
11:20 - 11:40

Les mer Den perfekte matchen – en historie om employer branding og content marketing i harmoni

Mikaela Folkestad, Daglig leder, Schibsted Partnerstudio
I dagens konkurranseutsatte arbeidsmarked er det viktigere enn noensinne å tiltrekke seg talenter, og beholde beholde dem. Employer branding er en avgjørende faktor for å lykkes, men hvordan skille seg ut? Mikaela Folkestad, daglig leder i årets contentbyrå Schibsted Partnerstudio i Norge, har noen interessante innsikter å dele om emnet. I sitt foredrag utforsker hun synergiene mellom employer branding og content marketing, og viser hvordan disse to formatene i kombinasjon kan være ekstremt kraftfulle. Du kan forvente deg læringer fra den prisbelønnede content-kampanjen for Neptune Energy, samt innsikter fra andre effektive Employer branding kampanjer vi har hatt det siste året. En pizzaovn var starten på vår reise innen employer branding - hva blir din?
11:40 - 12:00

Les mer Hvordan lykkes med autentisk video?

Kristoffer Lande, Daglig leder , Gobi Stories
Kristoffer forteller oss hvordan man kan gå frem for å lykkes med autentisk video, og gir oss noen suksesshistorier fra bedrifter som har lyktes med dette og hvor det gir verdi.
12:00 - 12:20

Les mer Hjelp! De ansatte får styre Instagram: Fra medarbeider til influenser

Caroline Kindle, HR-Leder talent, kultur og mangfold , GK Gruppen
Maiken Danielsen Mandal, Kommunikasjonsrådgiver, GK Gruppen
Byggenæringen er Norges største fastlandsnæring, men er også en bransje med lav kvinneandel og høy konkurranse om arbeidskraften. Hvordan bygge merkevare som arbeidsgiver og tiltrekke seg kandidater i et tøft marked? Ved å vise frem teamet ditt, så klart! I GK har vi sluppet våre medarbeidere løs og det er #TeamGK som styrer Instagram. Vi gir deg tips til hvordan du kan gjøre medarbeidere til influensere og lykkes med å skildre ekte øyeblikk fra arbeidshverdagen.
12:20 - 12:30

Avslutning og oppsummering

Hans Petter Stub, Partner, Whydentify

Sponsorer

Foredragsholdere

Hans Petter Stub
Hans Petter Stub
Partner, Whydentify
Maiken Danielsen Mandal
Maiken Danielsen Mandal
Kommunikasjonsrådgiver, GK Gruppen
Caroline Kindle
Caroline Kindle
HR-Leder talent, kultur og mangfold , GK Gruppen
Kristoffer Lande
Kristoffer Lande
Daglig leder , Gobi Stories
Mikaela Folkestad
Mikaela Folkestad
Daglig leder, Schibsted Partnerstudio
Sverre Haugen
Sverre Haugen
Partner & Head of Innovation, MeyerHaugen
Ole Kristian Jonsrud
Ole Kristian Jonsrud
Fagansvarlig Employer Branding, Fremtind
Rikke Etholm-Idsøe
Rikke Etholm-Idsøe
Daglig leder, Caulis
Jannike Larsen Hjelle
Jannike Larsen Hjelle
Markedssjef, Great Place To Work
Alexandra Palm
Alexandra Palm
Analytiker, Opinion

Arrangører

Employer Branding 2024