UTSOLGT: Content Marketing-dagen 2024

25.01.2024 09:00 - 15:30
}
Program
Grand Hotel, Karl Johans gate 31, Oslo

Om

Konferansen er nå utsolgt! Send en epost til event@kampanje.com for å sette deg på venteliste, eller ta en titt på andre kurs og konferanser fremover her.

25. januar ønsker vi velkommen tilbake til Content Marketing-dagen på Grand Hotel!

Blant årets foredragsholdere finner vi svenske David Bexelius som er kreativ sjef i Nordens største contentbyrå, OTW, og som ble kåret til «Content Person of the Year 2022» på CMA Awards i London. 

Disse flinke folka står på scenen:
 • Eirik Norman Hansen leder oss gjennom dagen.
 • David Bexelius i OTW. David deler innsikt i hvordan man fyrer opp under kreativitet og bringer innovasjon til innholdet, med praktiske eksempler fra sin prisbelønte karriere.
 • Vilde Vågsland i Opinion. Vilde viser oss hva dagens ungdom tenker og ønsker, og hvilken betydning det har for innholdsmarkedsføring.
 • Mari Grønvold i TV 2. Mari utforsker hvordan du kan treffe målgruppen med riktig innhold som skaper varig verdi.
 • Espen Skogen i Elg. Espen gir oss innsikt i hvordan merkevarer kan treffe bedre ved å spisse strategien mot spesifikke målgrupper og kanaler.
 • Vilde Heldal og Sofie Skogstrøm i Schibsted Partnerstudio. Vilde og Sofie gir oss tre (helt konkrete og veldig spissede) tips som du kan ta med deg inn i historiefortellingen din. 
 • Tone Helene Angsund i Trigger. Tone presenterer et potpurri av inspirerende caser fra sitt fargerike yrkesliv.
 • Nikolaj Mogensen i s360. Nikolaj gir en grundig gjennomgang av hvordan generativ AI har blitt en game-changer i innholds- og SEO-strategier.
 • Marianne Bratt Ricketts i ON24. Lær fra Marianne hvordan du skaper fengslende videoinnhold som skiller seg ut og engasjerer publikum i et stadig mer mettet digitalt landskap.
 • Benedicte Ødegaard i DNT. Benedicte avslører hvordan man får millionvis av visninger på TikTok med minimalt med følgere.
 • Ingvild Telle i Publicis Stories. Ingvild forutser samfunnstrender for 2024 og hvordan disse kan utnyttes i merkevarestrategier.
 • Ingrid Godager i Anorak. Ingrid deler sin ekspertise på å lage SoMe-annonser som engasjerer og underholder.
 • Ole Henrik Stubberud i Geelmuyden Kiese. Ole Henrik viser fram en kampanje som skapte resultater langt utover det vanlige, og som nylig stakk av med fire gull i International Content Marketing Awards.
Programmet finner du lenger ned på siden. 

Velkommen til en dag spekket med interessante foredrag, mingling og deilig lunsj i hyggelige omgivelser på Grand Hotel 25. januar!

__

Grupperabatt!
Er dere tre eller flere som ønsker å delta på konferansen? Da får dere 10 prosent rabatt! Benytt promokode "CMD1024" ved påmelding av flere deltakere. 

Konferansen har vært utsolgt hvert år siden oppstarten i 2015, med over 30 personer på venteliste det siste året. Det er med andre ord lurt å sikre seg billett tidlig. 

Ordinærpris: 5295,- eks. mva. Spørsmål? Send en epost til event@kampanje.com.

Konferansen er nå utsolgt! Send en epost til event@kampanje.com for å sette deg på venteliste, eller ta en titt på andre kurs og konferanser fremover her.

__

Vil du lære mer?

14. februar arrangerer vi heldagskurset "Slik jobber du strategisk med sosiale medier" med Frida Marie Grande. Les mer her!
19. mars arrangerer vi heldagskurset "Få mest mulig ut av budsjettene dine på sosiale medier" med Helene Svendsrud. Les mer her!

"Et must å få med seg for alle markedssjefer!"
- Deltaker på Content Marketing-dagen 2023

Program
Torsdag 25.01.2024

08:15 - 09:00

Registrering og lett frokost

09:00 - 09:15

Velkommen til Content Marketing-dagen 2024!

Eirik Norman Hansen, Keynote Speaker / Futurist / Author / Entrepreneur / Senior Researcher
09:15 - 09:45

Les mer Keynote: Å være kreativ: Mine lærdommer fra Italia til lange underbukser

David Bexelius, Head of Creative, OTW
David Bexelius er Head of Creative for Nordens største contentbyrå, OTW, og ble kåret til Content Person of the Year 2022 på CMA Awards i London. I dette foredraget deler han sine egne jordnære metoder for å sprenge kreative blokker. Fra hvordan stillongs og haute couture kan inspirere, til hvorfor vi ikke skal frykte problemer. David forteller deg hvordan han kommer opp med kreative løsninger, tilpasset alle i content- og kommunikasjonsbransjen. Eller alle? Noen får kanskje et triks eller to med seg på veien.
09:45 - 10:10

Les mer Unge ønsker å gjenvinne kontrollen over skjerm og sosiale medier. Hva betyr det for deg?

Vilde Vågsland, Seniorrådgiver og UNG-ekspert, Opinion
Den blå skjermen har hatt kontroll over de unges liv lenge. De er den første generasjonen som virkelig er vokst opp med digital tilstedeværelse som for mange har vært like viktig som det fysiske liv. Men nå hører vi flere si at «nok er nok». De ønsker å ta tilbake kontrollen over egne liv med et mer bevisst forhold til skjerm og sosiale medier. Mer enn halvparten av de unge mener vi har for lite fysisk kontakt i vårt digitale samfunn og 1 av 3 oppgir å bruke mindre tid på mobil og skjerm på fritiden nå, enn for et år siden. Hva betyr dette for deg? Hvordan skal du nå ut til en gjeng som egentlig ønsker å koble seg av?
10:10 - 10:40

Pause

10:40 - 11:00

Les mer Hvordan treffer du din målgruppe med riktig innhold?

Mari Grønvold, Leder for kommersiell innholdsproduksjon, TV 2 Content
Slik kan du finne krysningspunktet mellom merkevaren og målgruppen, og skape verdi som blir husket.
11:00 - 11:20

Les mer Snakker du til alle, snakker du til ingen!

Espen Skogen, Rådgiver, Elg
Merkevarer som tør å spisse strategien mot målgrupper og kanaler treffer langt bedre enn andre. Her får du et innblikk i hvordan du bør jobbe strategisk med innholdsmarkedsføring i sosiale medier, og gjennom konkrete eksempler og caser får du praktiske tips til hvordan du kan jobbe med egen strategi.
11:20 - 11:40

Les mer 50 sekunder – en liten evighet: Slik holder Norges største innholdsbyrå på leserne

Vilde Heldal, Team- og innholdsleder, Schibsted Partnerstudio
Sofie Skogstrøm, Team- og innholdsleder, Schibsted Partnerstudio
Hvordan klarer et kommersielt innholdsbyrå å ha like lang snittlesetid som VG’s redaksjon? Innholdslederne Vilde og Sofie fra Schibsted Partnerstudio gir deg tre (helt konkrete og veldig spissede) tips som du kan ta med deg inn i historiefortellingen din.
11:40 - 12:00

Les mer Hvordan lage innhold folk elsker?

Tone Helene Angsund, Kundeansvarlig, Trigger Oslo
Tone presenterer en potpurri av gode content-caser.
12:00 - 13:00

Lunsj

13:00 - 13:25

Les mer Generative AI Experiences in Tomorrow's Content Marketing

Nikolaj Mogensen, Head of SEO, s360
The future of Content Marketing is here, and it is profoundly intertwined with Generative AI. If you've wondered how AI is shaping the content marketing and strategy landscape, then you should attend this session In this session Nikolaj Mogensen will share his and s360 experience after two years of active use in the Content & SEO team. Both how it has been integrated into the workflows of technical specialist and how content specialists are utilizing it in their daily work to increase productivity two to three times.
13:25 - 13:45

Les mer Ikke rop nytteløst «i jungelen» i 2024 - velg heller riktig verktøy!

Marianne Bratt Ricketts, Produkt- og strategidirektør, ON24
Videomarketing har vært en trend i vill vekst over flere år - og lytter man til troverdige stemmer – så vil 2024 ta dette til enda større høyder! Det blir nemlig stadig vanskeligere å nå ønskede publikum i onlinejungelen, blant støy, tullball og milliarder av nettsider som alle kjemper om kapp. Men vi skal ikke få panikk! Menneskelige instinkter råder ennå sterkt – og vi trigges alle av fortellinger, følelser og nysgjerrighet. Video er formatet skreddersydd for å formidle nettopp på en måte som treffer og trigger, og følger vi endel smarte prinsipper vil vi vinne våre publikum! La oss dermed zoome inn på overskriftene i videotrenden, og se nærmere på eksempler for hvordan utnytte formatet effektivt for å nå målene våre i året som kommer.
13:45 - 14:05

Les mer Case: Hvordan få 7 millioner views på TikTok med 15 følgere?

Benedicte Ødegaard, SoMe- og markedsansvarlig, Den Norske Turistforening (DNT)
Vi må ta innover oss at i sosiale medier forholder vi oss til algoritmisk styrte og preferansebaserte kanaler. Det koster faktisk mindre, og det er på mange måter enklere å lage innhold til sosiale medier i dag enn for 5 år siden, men mange oppfatter det som vanskeligere. Derfor må vi forstå hvilke knapper vi skal trykke på for å oppnå økt distribusjon og engasjement gjennom videoinnhold i sosiale medier, gjennom strategisk tilnærming, testing og analyse, gode hooks historiefortelling og tydelige definerte innholdskategorier. Benedicte forteller oss hva slags videoinnhold målgruppene og kanalene egentlig vil ha.
14:05 - 14:30

Pause

14:30 - 14:50

Les mer 2024 here we come! Hvilke samfunnstrender bør din merkevare dra nytte av i 2024?

Ingvild Telle, Head of Editorial, Publicis Stories
Samfunnstrender er merkevarenes hemmelige skattekiste! Finner du nøkkelen, vil du holde merkevaren relevant og interessant, og du vil nå ut med budskapet på en måte som virkelig treffer folk. Kommunikasjon som er tett på samfunnet, har ekstra kraft i konkurransen om folks knappe tid. Vi viser eksempler fra eget arbeid og ser i spåkulen for 2024.
14:50 - 15:05

Les mer Case: Hvordan lage annonser til SoMe som folk faktisk liker?

Ingrid Godager, Innholdsprodusent og SoMe-kreatør , Anorak
Miriam Brockstedt Berg, Ansvarlig for markedskommunikasjon, Ruter
Svaret er enkelt - lag innhold native til plattformene! Så enkelt… men så vanskelig? Ruter har det siste året jobbet strategisk med å skape gode økosystemer for kampanjene sine, hvor egne ideer og uttak for innhold og SoMe er en viktig nøkkelbrikke. Under content marketing dagen vil vi få et innblikk i hvordan Ruter går frem for å jobbe ut gode økosystemer, og konkrete tips og triks til hvordan lage innhold som er native til plattformene.
15:05 - 15:20

Les mer Vinner-caset fra International Content Marketing Awards

Ole Henrik Stubberud, Kreativ leder, Geelmuyden Kiese
Kampanjen «Jævla fitesjærring» for Arbeidstilsynet stakk nylig av med fire gull i International Content Marketing Awards . Kreativ leder i Geelmuyden Kiese, Ole Henrik Stubberud, viser oss kampanjen som skapte svært gode resultater og engasjement hos målgruppen, med mer enn 3 millioner visninger og tusenvis av reaksjoner, delinger og kommentarer i sosiale medier.
15:20 - 15:30

Avslutning og oppsummering

Eirik Norman Hansen, Keynote Speaker / Futurist / Author / Entrepreneur / Senior Researcher

Sponsorer

Foredragsholdere

Eirik Norman Hansen
Eirik Norman Hansen
Keynote Speaker / Futurist / Author / Entrepreneur / Senior Researcher,
Ole Henrik Stubberud
Ole Henrik Stubberud
Kreativ leder, Geelmuyden Kiese
Miriam Brockstedt Berg
Miriam Brockstedt Berg
Ansvarlig for markedskommunikasjon, Ruter
Ingrid Godager
Ingrid Godager
Innholdsprodusent og SoMe-kreatør , Anorak
Ingvild Telle
Ingvild Telle
Head of Editorial, Publicis Stories
Benedicte Ødegaard
Benedicte Ødegaard
SoMe- og markedsansvarlig, Den Norske Turistforening (DNT)
Marianne Bratt Ricketts
Marianne Bratt Ricketts
Produkt- og strategidirektør, ON24
Nikolaj Mogensen
Nikolaj Mogensen
Head of SEO, s360
Tone Helene Angsund
Tone Helene Angsund
Kundeansvarlig, Trigger Oslo
Sofie Skogstrøm
Sofie Skogstrøm
Team- og innholdsleder, Schibsted Partnerstudio
Vilde Heldal
Vilde Heldal
Team- og innholdsleder, Schibsted Partnerstudio
Espen Skogen
Espen Skogen
Rådgiver, Elg
Mari Grønvold
Mari Grønvold
Leder for kommersiell innholdsproduksjon, TV 2 Content
Vilde Vågsland
Vilde Vågsland
Seniorrådgiver og UNG-ekspert, Opinion
David Bexelius
David Bexelius
Head of Creative, OTW

Arrangører

UTSOLGT: Content Marketing-dagen 2024