Byrådagen 2020

19.11.2020 18:00 - 20:00
,
Der du er (digitalt)

Om

19. november er det klart for koronafri og digital kåring av årets beste byråer! 

I anledning årets store «Byråprofil»-undersøkelse vil vi invitere Kampanjes lesere til en studiosending der vi har både vorspiel, festmusikk, vinsmaking, gjester og ikke minst selve prisutdelingen på menyen.

Vi starter opp med en vorspielsending i vårt Byråprofil-studio i Øvre Slottsgate der vi vil by på intervjuer, reportasjer og en lang rekke spennende gjester fra den norsk reklame- og kommunikasjonsbransjen. 

I tillegg blir det en god porsjon med underholdning i sendingen med live DJ i studio og quiz før vi går over til selve kåringen av Årets Byrå og underkategoriene «Årets reklamebyrå», «Årets mediebyrå», «Årets PR-byrå». «Årets content- og performance-byrå» og «Årets design- og teknologibyrå». Etterpå blir det intervjuer med alle vinnerne.

Send kalender-invitasjon til dine kollegaer i dag, og gjør dere klare for årets bransjefest den 19. november klokken 18:00! Gjør det sosialt med kollegaer og din kohort på kontoret deres eller hjemme. Vi tilbyr 15 prosent rabatt på Foodora og levering av snacks og kald øl og vin fra gode produsenter til kontoret deres (bestillingsfrist 17. november).

Byråpris: 5000,- (inkluderer tilgang til sendingen, 15 prosent rabatt på Foodora og levering av snacks og kald øl og vin).

Holder du til utenfor Oslo eller jobber du ikke i et byrå? Ta kontakt med event@kampanje.com for en egen løsning.

Sponsorer

Foredragsholdere

Arrangører

Byrådagen 2020