Om

Content Marketing eller innholdsmarkedsføring har blitt en gjenganger på konferansemarkedet. Det er et faktum at dette temaet dekkes relativt omfattende fra aktører i svært mange leire. Det er vel også et faktum at temaet, som langt fra er så nytt som man noen ganger skulle tro, gjøres noe mer mystisk enn hva det strengt tatt burde vært. Relevant innhold og historiefortelling har jo alltid vært sentralt innen markedsføringen.

At annonsører og markedsførere ønsker å bruke egne flater og kanaler til å fortelle om sine produkter og tjenester er heller ikke spesielt nytt. Det som her er nytt er i stor grad at dagens digitale muligheter gir oss langt flere muligheter. Muligheter man selvsagt skal benytte til eget beste.

En noe mer omdiskutert del av innholdsmarkedsføringen er naturlig nok en del av det som foregår i den etablerte delen av mediebransjen, såkalt native advertising. Her går det en kontinuerlig debatt. Om merking og krav til merking, om utvanning av det redaksjonelle konseptet, om å ta forbrukere og lesere på alvor osv. En helt nødvendig debatt synes vi. De aller fleste annonsører har ingen problemer med at native artikler merkes og seiler selvsagt alltid under eget flagg.

Nok om det. Content marketing er definitivt her for å bli. For oss som markedsførere kompletterer det en ellers ganske svulmende verktøykasse. Det har blitt vanskeligere å nå igjennom. Gamle valg er nettopp gamle valg. I dag og i fremtiden er det ofte nye kombinasjoner og andre kløktige innfallsvinkler som skal til. For mange vil content marketing være et viktig element.

ANFO velger å dekke content marketing på vår måte. Sett med annonsørøyne og balansert som alltid. Vi har derfor laget et konsept som kommer til uttrykk i tre helt separate dager. Med respektivt fokus på henholdsvis; Creation, Distribution og Effect.

Denne dagen er viet til skapelsesprosessen av innholdsmarkedsføring.

Program
Onsdag 15.02.2017
Dag:

09:00 - 09:30

Hva er egentlig markedsføring?

Markedsføring forveksles alt for ofte med reklame og annonse, men markedsføring som felt er mye bredere enn det. Innholdsmarkedsføring kun sett som reklame er begrensende og begredelig.
09:30 - 10:00

Strategi, taktikk og ledelse

Kan moderne markedsføring styres med gamle løsninger? Forfatteren av boken «Praktisk innholdsmarkedsføring» forteller hva den store bølgen er, og hvorfor det betyr ny markedsføringsstrategi.
10:00 - 10:30

Innholdsproduksjon

Det finnes 50 triks for å skrive godt innhold, Pål Nisja-Wilhelmsen serverer de på en måte som sitter.
Pål Nisja-Wilhelmsen
Head of Business Development
Nettavisen
10:30 - 10:50

Pause

10:50 - 11:20

Godt innhold til høytid og hverdag

Hvordan få høy effekt på innhold som i utgangspunktet har lav interesse, og hvordan nå gjennom med matvarer i julen når alle sier det samme? <br> Spoon gir deg to caser som har ført til suksess for en ... les mer
Christopher Øyen
Seniorkonsulent
Spoon
11:20 - 11:50

Med kokk på kjøkkenlaget

Når man er et reklamebyrå ved navn Kitchen er det ikke så unaturlig at man har en kokk på kjøkkenet. Det som kanskje er noe mer uvanlig er man ansetter en kokk for å jobbe bedre med og for sine kunder. ... les mer
Lise Marie Mørkved
Leder
Kitchen/Shift
11:50 - 12:20

Lunsj

12:20 - 12:50

Creative Visual Trends 2017

Getty Images er et bildebyrå med hovedkontor i Seattle i Washington. Getty Images ble stiftet i 1993 og er den ledende leverandøren av bilder til bedrifter og privatpersoner med et arkiv på over 70 millioner ... les mer
12:50 - 13:20

Moderne kommunikasjon er krevende

Desto mer segmentering – desto mer krav til innhold. Så hvordan gjør du innholdet ditt mer relevant; i egne, sosiale og betalte kanaler?
Kyrre Edquist-Hansen
Content Director
Starcom
Dag:

Arrangører

Foredragsholdere

Kyrre Edquist-Hansen
Content Director
Starcom
Lise Marie Mørkved
Leder
Kitchen/Shift
Christopher Øyen
Seniorkonsulent
Spoon
Pål Nisja-Wilhelmsen
Head of Business Development
Nettavisen

Sponsorer