ANFO - Den Store Annonsørdagen

11.10.2018 08:00
Program
Latter, Aker Brygge, Holmens Gate 1, Oslo

Om

Den Store Annonsørdagen er en av ANFO sine virkelige merkedager. På denne dagen møter du toppen av foredragsholdere fra inn- og utland. Her søker vi en kombinasjon av faglig tyngde, faglig inspirasjon og caser fra aktører vi mener andre kan lære fra, og bli inspirert av. Konferanser kommer og går. DSAD må man kunne kalle en "stayer" når vi nå for 12. år på rad arrangerer denne populære dagen. Vi kårer også Årets Foredragshoder. I 2016/2017 var det Kathinka Sommerseth fra Storebrand som Hvem stikker av med seieren i 2018? Shortlist kommer etter ADTECH: Media 12. september. Den Store Annonsørrapporten som i år er skrevet av Håvard Rønnevig Bakken i ANFO vil lanseres og deles ut til alle deltagere.

Program
Torsdag 11.10.2018

08:00 - 08:30

Les mer Lunsjlevert sørger for frokost til de morgenfriske

Bli med i trekningen av gratis lunsj i 14 dager. Ved å legge igjen ditt visitkort på standen til lunsjlevert, er ditt firma med i trekningen av gratis lunsj i 14 dager. Tilbudet gjelder for opptil 20 personer. Les mer om lunsjlevert på lunsjlevert.no.
08:20 - 09:00

Registrering

09:00 - 09:30

Les mer Den Store Annonsørrapporten 2018

Håvard Rønnevig Bakken, Fagdirektør, ANFO
ANFO gjøre årlig en stor studie om virkemidler, utfordringer, utviklingstrekk og prioriteringer hos norske annonsører. Undersøkelsen brukes som fasit for hele bransjen. Både media og annonsørenes samarbeidspartnere referer hyppig til denne undersøkelsen. Ikke minst har det de siste årene vært en ganske heftig debatt knyttet til en del digitale utfordringer og funn knyttet til relasjonen og tillitten mellom annonsør og mediebyrå. At denne undersøkelsen ventes på med spenning hvert eneste år er helt sikkert.
09:30 - 09:55

Les mer Fire merkevarer og én digital revolusjon - Differensiering, prioritering og kanskje til og med sanering i en merkevareportefølje

Kjersti Jamne, Chief Marketing Officer, Telia Norge
Noen merkevarer må kanskje bort? Telia var i en situasjon hvor de etter flere oppkjøp satt med mange merkevarer i det norske mobilmarkedet. Hvordan angriper et teknologiselskap på tidenes endringsreise en slik oppgave? Og ikke minst, hvordan opererer man differensiert når man står ansvarlig for fire ulike merkevarer og markedet er mer krevende enn noen gang?
09:55 - 10:20

Les mer Vipps, så var man blitt tre!

Elisabeth Haug, Nestleder, Vipps
I starten av 2017 ble det kjent at 106 norske banker går sammen om å bygge én norsk aktør på mobilbetaling gjennom et enda sterkere Vipps. Vipps slår seg sammen med BankAxept og BankID Norge for å skape enda bedre kundeopplevelser og stå sterkere i konkurransen mot de globale teknologigigantene. Elisabeth forteller om hvordan samarbeid er avgjørende for suksessen som har 3 millioner brukere, og hva som blir viktigst for å vinne brukernes gunst i en sterk brukerdrevet kamp mot store nordiske og internasjonalemerkevarer.
10:20 - 10:50

Pause

10:50 - 11:20

Les mer The past, present and the future of programmatic advertising

Matt Green, WFA (World Federation of Advertisers)
Programmatic has been evolving rapidly in recent years but in 2018 the industry is going through a revolution of sorts. Matt will look at how the future of programmatic might unfold using research across the WFA’s membership as the basis for his predictions.
11:20 - 11:50

Les mer Building transparency, block by (block)

Mary Keane - Dawson, co-founder & CEO, TRUTH Media Agency.
Mary will speak about the current practical applications for blockchain within the media industry, how to transform the supply chain and how to radically improve transparency between client, agency and media owners. This session will also focus on how the use of blockchain is likely to evolve and what this means for the ecosystem. A key part in her presentation is their model “The hidden donut of death”. A model that illustrates the hidden margins in the programmatic pathway.
11:50 - 12:30

Lunsj

12:30 - 13:15

Les mer And then they were three! How to challenge the duopoly!

Anthony Reeves, Global Creative Director, Amazon
At Amazon kommer til å utfordre duopolet Facebook og Google skjønner vi alle. Konturer av en slik fremtid har vi allerede sett. Litt mer i detalj og enda mer konkret kommer Anthony til å være. Vi vet at han gjerne bygger det han sier på et sitat fra Amazon sin CEO og gründer Jeff Bezos. “When trends emerge, businesses have a choice – embrace them and you get a tailwind; fight them and you’re fighting the future.”
13:15 - 13:25

Les mer Årets foredragsholder

13:25 - 13:55

Les mer Pause

13:55 - 14:20

Les mer Mobilens viktigste egenskap? Kameraet.

Steffen Rabben, Snapchat
Spørsmålet er ikke lengre hvorvidt man som merkevare skal være tilstede på mobil, men hvordan og på hvilke flater. Brukerne er en tommel unna å skippe annonser, og nå mer enn noen gang er det viktig å vite hvordan man skal være tilstede på brukernes vilkår. Med sine over 2 millioner daglige norske brukere har Snapchat en unik innsikt over hva nordmenn engasjerer seg i og en viktig rolle i dagens medielandskap. Snapchat vil vise eksempler på hvordan kamera kan brukes i markedsføring, norske annonsørers suksess caser, samt vise mulighetene som finnes for å selskaper til å være tilstede og skape verdi på plattformen.

Sponsorer

Foredragsholdere

Steffen Rabben
, Snapchat
Anthony Reeves
Global Creative Director, Amazon
Mary Keane - Dawson
co-founder & CEO, TRUTH Media Agency.
Matt Green
, WFA (World Federation of Advertisers)
Elisabeth Haug
Nestleder, Vipps
Kjersti Jamne
Chief Marketing Officer, Telia Norge
Håvard Rønnevig Bakken
Fagdirektør, ANFO

Arrangører