Alexander Hermansen og Andrea Pelan skal begge jobbe med både betalt og organisk kommunikasjon og innhold på sosiale kanaler. Alexander kommer senest fra Morinda Norge der han hadde ansvaret for selskapets digitale satsning på sosiale medier. Andrea er nylig utdannet fra HiØ der hun studerte kommunikasjon med spesielt fokus på planlegging og innholdsproduksjon i sosiale medier.

Datafangst og web-analyse blir stadig viktigere og er en helintegrert del av våre tjenester. Vi utvider dermed AdOps-avdelingen med Arjuno Lewis som AdOps Executive, med utdannelse innen digital og informasjonssystemer på Westerdals.

Vi er veldig glade for å få tre unge, energiske og kunnskapsrike medspillere inn på Maxus-laget. Sammen vil vi fortsette med å lede våre kunder inn i det nye teknologiske medielandskapet med de muligheter og utfordringer dette byr på. De passer perfekt inn i vårt miljø, som er preget av nysgjerrighet, entusiasme og en god porsjon entreprenørskap, avslutter adm. dir. Nathalie Eyde Warembourg.