Med 70 ulike kontorer i over 55 markeder, jobber Maxus med mange spennende prosjekter og kunder verden over. Utvekslingsoppholdet oppfordrer til kunnskapsdeling, og deltakerne har som hovedoppgave å dele erfaring hjemmefra, samt å ta med seg lærdom fra vertslandet. Programmet tilrettelegger for et bredere globalt perspektiv og oppfordrer til forstå den lokale kulturen og dele initiativer.

«Maxus Global Exchange programmet er en unik mulighet for å lære å kjenne andre mennesker og kulturer, skape vennskap og dele erfaringer, sammen i nettverket vårt», understreker Nathalie Eyde Warembourg, Administrerende Direktør. «Vi har vokst så raskt de siste årene, og jobber stadig tettere sammen i en medieverden i konstant endring. Vi har alltid mye av å lære av hverandre».

Etter noen uker med spenning fikk Mats Theie Bretvik endelig vite hvor han skal reise. Deltakerne takket nemlig ja til utvekslingsoppholdet før de fikk vite hvilket av de 45 deltakende kontorene de skulle besøke. I løpet av 2016 reiser Mats til India og Maxus Delhi kontoret. Det blir en spennende opplevelse da India er det største byrået i APAC regionen med over 200 ansatte og har en ledende posisjon innenfor digital annonsering.

«Jeg er veldig takknemlig for at jeg fått muligheten til å delta på dette, og det jeg gleder meg aller mest til er å bli kjent med menneskene og kulturen! Jeg tror det blir vanvittig kult å se hvordan de jobber på kontoret i Delhi og å treffe våre kolleger i Maxus der», sier Mats Theie Bretvik ivrig.

Mats deler erfaringene flittig på sosiale medier – så følg med på https://www.facebook.com/maxusnorway