Simen Hanssen tok over som strategidirektør i Vizeum 1. januar og leder avdelingen som teller 5 personer. Han styrker nå avdelingen med Per Christian Werenskiold som strategisk rådgiver, og Wenche Gokshol og Terje Isachsen som senior research konsulenter.

”Mange kunder opplever økende kompleksitet og fragmentering i forbrukeradferd, virkemidler og teknologi, og har i stor grad behov for ekstern støtte i å drive frem strategiske endringer i sin markedstilnærming, virkemiddelmiks og organisering. Jeg er glad for at Vizeum nå har styrket dette tjenestetilbudet ytterligere gjennom nyansettelsene som Simen har foretatt”, sier adm. dir Tor-Arne Fosser.

Per Christian har 14 års internasjonal erfaring og kommer fra en Global Brand & Marketing funksjon hos DELL, hvor han har jobbet med globale merkevarestrategier, produktlanseringer, e-commerce, digital marketing, ROI analyser og marketing mix optimalisering, samt prosessledelse. Per Christian har også tidligere erfaring fra Carat.

Wenche Gokshol er en dreven researcher som kommer fra Aller Media der hun jobbet som innsiktsrådgiver for Aller Medias redaksjonelle og kommersielle produktene. Før dette har hun lang erfaring fra TNS Gallup som researchkonsulent.

Terje Isachsen kommer tilbake til mediebransjen etter å ha jobbet i Utdanningsetaten i Oslo kommune. Før dette har han solid erfaring innen research og forbrukertrender fra miljøer som Mediacom, TNS Gallup, Forbrukerrådet og Bengal Consulting.

”Vi jobber med rådgivning innen markeds- og forretningsorienterte problemstillinger for mange av våre kunder. Innsikt om forbrukertrender og beslutningsprosesser er fundamentet i strategisk rådgivning, og vi er avhengig av å ha bredde og dybde innenfor dette kompetanseområdet. Vi har nå et sterkt senior team med analyse-, strategi- og prosesskompetanse som skal bidra til å skape vekst og konkurransekraft for våre kunder” sier Simen Hanssen.