- Vi har vært igjennom en krevende evalueringsprosess med mange byråer som har vist sitt interesse. Vi er godt fornøyde med vårt endelige valg og ser frem imot et spennende samarbeid med Design Container, hvor vi skal løse interessante oppgaver og forenkle kundens hverdag med å reise kollektivt., sier Christian Nordström, designansvarlig i Ruter.

Design Container har hatt høy aktivitet i 2017 og arbeidet med store oppdrag for blant annet Embriq, Den høyere påtalemyndighet og Wallenius Wilhelmsen. Etter en liten juleferie tar byrået fatt på kommunikasjonsutfordringer i kollektivsektoren.

- Det er en spennende tid for kollektivtransport, med befolkningsvekst, muligheter innen fornybar energi og ny teknologi. Det stilles høye krav til kommunikasjonen i alle kanaler, og vi er stolte over tilliten Ruter viser oss. Vi opplever at Ruter har mange spennende tanker og tydelige ambisjoner. Nå ser vi frem til å komme i gang på nyåret, sier Bjørn Korterud, salgssjef i Design Container.

- 2017 har vært et viktig år for oss, både strategisk og omsetningsmessig. Vi jobber mer helhetlig med kunder enn noen gang, og ser at våre leveranser ofte griper dypt inn i forretningsstrategien til våre kunder. Vi har også landet to nye ansettelser her på tampen av 2017, og gleder oss å få disse om bord i løpet av første kvartal, avslutter byråleder Linn-Cecilie Linnemann.