– Vi har etterhvert fått lang fartstid med å løse utfordrende kommunikasjons-oppgaver for de største selskapene innen finansiell kommunikasjon, sier daglig leder Linn-Cecilie Linnemann i Design Container.

Design Container er et digitalt designbyrå med kontor i Oslo, som er delvis eid av Artisti Gruppen. Byrået har det siste året vunnet flere priser for sine arbeider.

Eiendomsinvesteringer
Denne uken lanserte meglerhuset ABG Sundal Collier sin nye etablering av investeringsselskapet ABG Fastena. Selskapet skal kjøpe og forvalte eiendommer i Sverige og Finland for investorenes regning. Selskapet bygges fra grunnen.

– Vi har designet og utformet hjemmesiden til ABG Fastena som skal kommunisere deres finansielle budskap, sier Linn-Cecilie Linnemann, i Design Container.

Sterke navn
ABG Sundal Collier har lenge overveid å etablere et slik eiendomsselskap, og har nå fått på plass flere solide navn fra det nordiske eiendomsmarkedet.
Andreas Birgersson er daglig leder. Han var blant annet med og grundet Pangea.
Fra Pareto Securities kommer Philip Söderquist som er snatt som investeringssjef.
Ansvarlig for investorrelasjoner er Per Nisse fra Arctic Capitals svenske virksomhet.

– Vi har lenge vært på utkikk etter å etablere en slik virksomhet i det svenske og finske markedet, sier konsernsjef Jonas Ström i meglerhuset ABG Sundal Collier.