Design Container har hatt et travelt 2015 med spennende kundeprosjekter og ny eier. Den siste tiden har kunder som Embriq og YX funnet veien til Design Container. I høst ble det gjort kjent at markedsføringsselskapet Artisti  gruppen har kjøpt 70 prosent av byrået. Selskapet vokser, og har nå ansatt merkevarestrateg Kjersti Svang Olsen som konsulent.

- Design Container er en god match. Her er det flinke og entusiastiske folk som virkelig forstår digitale flater og teknologi, og jeg kan ta med alt jeg har av kommunikasjons- og merkevarekompetanse inn i prosjektene, sier Kjersti.

Hun har tidligere erfaring Scandinavian Design Group og Gambit, og kommer senest fra Grow. Kjersti hadde sin første arbeidsdag  12. oktober og er allerede godt i gang på flere prosjekter.

- Kjersti har med seg 25 års erfaring fra branding- og kommunikasjonsarbeid og har blant annet arbeidet med Statoil i mange år. Hun har en unik kompetanse innen merkevarebygging, og det er klart at det er spennende for oss å få henne med på laget, sier salgssjef Bjørn Korterud.

”Også digitale oppdrag og utfordringer krever i dag mer kompetanse innen merkevarebygging og kommunikasjon enn tidligere, fordi skillet mellom digitale og analoge flater utviskes. Kjersti er med på  å styrke vårt team, og vi er veldig fornøyd med at hun valgte å arbeide hos oss,” fortsetter byråleder Linn-Cecilie Linnemann.