Starcom har stått bak kampanjen.

­­– Ekebergparken er et sted for avkobling og refleksjon – en fin plass å vise frem en kolleksjon som både skal være til inspirasjon og ettertanke. I tillegg står den godt til Lindex sitt kundeløfte ”we make fashion feel good”, sier Sindre Holme som er kreativ leder i Starcom.

I forkant av motevisningen intervjuet de seks kvinner som alle har overlevd brystkreft. Kvinnenes historier ble så knyttet til hver sin skulptur, oppført av blant andre Salvador Dalí, Aristide Maillol og Sean Henry.

Et hundretalls personer – inkludert presse og motebloggere kom på vernissasjen, og det var køtilstander i parken den helgen utstillingen stod. I etterkant har Lindex brukt Facebook til å presentere kolleksjonen med de ulike skulpturene, samt å fortelle historiene til de seks kvinnene.

– Brystkreft er den mest hyppige kreftformen i Norge og rammer 3300 kvinner hvert år. Bak tallene befinner det seg en rekke sterke historier som det er viktig å fortelle. Kvinnehelse er en viktig del av Lindex sitt sosiale engasjement, sier Nina Haugen som er manager, marketing&merchandising i Lindex Norge.