– Nå er vi rigget for den sterke kundeveksten vi opplever og ser vil fortsette. Etter snart syv år i bransjen, er vi godt posisjonert i markedet. Det gjør at vi både får mange sterke søkere og spennende henvendelser fra nye kunder om dagen, sier adm. direktør Kjetil Sinding.

Selskapet ble etablert i 2010, og har gått med overskudd fra første driftsår. Samtidig har digitalbyrået tatt unna en vekst få andre kan vise til.

– Vi lever av et godt omdømme, og de fleste av våre nye kunder kommer gjennom anbefalinger fra andre kunder. Vi ser også at mange av de som søker jobb hos oss har et positivt inntrykk av oss og hvordan det er å jobbe her. Søkerne kommer fra hele Østfold, Akershus og Oslo.

 Skal vokse videre

– Vi leverer hele verdikjeden fra strukturering av data til digital synlighet, nettsider, innholdsproduksjon og performance. Det er her alle offensive bedrifter vil være gode nå, så vi har store ambisjoner om fortsatt vekst i tiden fremover.

FORSTERKNINGENE SEMPRO HAR HENTET INN DENNE HØSTEN:

Magnus Dahlgren returnerer tilbake til Sempro etter nesten tre år hos Re:Media, der han har vært performance manager. Han blir en del av rådgiverteamet i Sempro.

Vidar Brotnov kommer fra Amedia, der han har jobbet som senior KAM programmatic i mediekonsernets nasjonale salgsavdeling. Vidar blir også en del av rådgiverteamet i Sempro.

Desiree Kråkøy kommer fra eventselskapet Just Cruzin Production, der hun har vært senior prosjektleder. Hun går inn i fagavdelingen som digital markedsfører.

Stine Sparingen kommer rett fra Høyskolen Kristiania der hun har avsluttet sin bachelor i Public Relations. De siste årene har hun også jobbet deltid med community management i OMG og som CRM-koordinator i VG. I Sempro går hun inn i rollen som digital markedsfører.

Jan Tore Eger-Heed har vært web developer som selvstendig næringsdrivende. Nå går han inn i R&D-miljøet i Sempro som web application developer.

Jonas Lesteberg går inn i en traineestilling som digital analytiker i Sempros prosjektlederteam.

Linda Torgersen har åtte års erfaring fra regnskapsbransjen, og går inn i rollen som økonomiansvarlig i administrasjonen.

Sempro AS eies 50,1 % av Egmont Publishing AS og har etablert seg med kontorer i Oslo, Moss og Lillehammer.