Selskapet har vokst kraftig siden oppstarten i 2010, og runder med dette 30 ansatte. Sommeren 2015 gikk mediegiganten Egmont Publishing inn på eiersiden og kjøpte 50,1 % av Sempro.

-Vi vokste kraftig gjennom 2015 og har ambisjoner om kraftig vekst også fremover. Heldigvis starter vi året med fire nye og dyktige kollegaer på laget, men vi merker allerede nå at vi snart skal ut å jakte på flere nye kollegaer. Mange av våre nye kunder kommer gjennom anbefalinger gjennom eksisterende kunder, og det omdømmet skal vi jobbe hardt for å opprettholde fremover, sier administrerende direktør, Kjetil Sinding.

Her er de fire nye
Janne Gjessing blir prosjektleder og har jobbet med kommunikasjon, strategi og markedsføring i blant annet Clear Channel Norge AS og A-Media. Hun er diplom eksport markedsfører fra Norge og England, i tillegg til grafisk designer.

Ida Holstad Helgesen har bakgrunn som grafisk designer fra A-Media, driver også sin egen nettbutikk og har en bachelor i digital medieproduksjon fra Høyskolen i Østfold.

Jørgen Simensen går fra jobben som traffic manager i Schibsted og til Performance-avdelingen i Sempro. Han har bachelorgrad i digital markedsføring fra Norges Informasjonsteknologiske høyskole og har tidligere jobbet i digitalbyrået Resolution.

Espen Orvedal Østensvik går ut av Enjoy Design AS, der han var medeier og AD gjennom 15 år. Han blir kreatør i den grafiske avdelingen i Sempro.

Sempro skal fortsette å fokusere på kunnskap og innovasjon, og det er viktig for oss å vokse i riktig tempo, og rekruttere de riktige digitale hodene. Med våre fire nye ansatte på laget, øker vi både kapasiteten vår og utvider kompetansen, så vi kan levere enda bedre resultater for kunden våre, sier Sinding.