Baard Sundin kommer opprinnelig fra Oslo, men har bodd i Moss i 16 år. Han har i sin lange karriere vært innom dagspresse, ukepresse, TV og radio. De siste fire årene har han vært senterleder på Amfi Moss. Sundin begrunner overgangen fra senterleder til digitalrådgiver med at han savnet kundekontakten.

-Jeg har lært masse av jobben som senterleder. Men jobben er så mye mer enn å gå rundt på senteret og hilse på alle. Det er en 24/7-jobb.

 Tror du ikke at denne jobben også vil kreve mye av deg?

-Jeg tviler ikke på at jobben som digitalrådgiver vil by på utfordringer, men det er helt andre utfordringer. Jeg skjønner godt hvorfor Terje (Skarpnord) byttet beite, sier han.

Kommersiell direktør i Sempro, Terje Skarpnord mener Sundin vil passe godt inn i Sempro.

-Han har stå-på innstilling og det trenger vi. Vi trenger rådgivere som har den faglige tyngden og bakgrunnen som Baard har. Jeg kjenner Baard godt fra tiden vi jobbet sammen i Moss Avis og vet godt hva han står for.

-Må tenke annerledes

Sundin har hatt god kontakt med Sempro den tiden han var senterleder for Amfi Moss.

-Som senterleder lærte jeg viktigheten av å tenke digitalt. Vi visste at vi måtte satse digitalt for å bli sett og lagt merke til. Det er den erfaringen jeg kommer til å med meg i kundemøter. Men det blir en ny måte å tenke på når man skal presentere digitale løsninger.

Kler på seg tights tirsdag og torsdag

Sundin beskriver seg selv som en glad og sprek mossing.

-Tirsdag og torsdager kler jeg på meg tights og er spinninginstruktør på Spenst i Moss.