Sempro er i sterk vekst, og har ansatt Eivind Nilsen som digital rådgiver. Nilsen sluttet i stillingen som markedssjef i Amedia-eide Moss Avis til fordel for digitalbyrået. 

- Moss Avis og Amedia har vært en flott arbeidsgiver for meg. Nå gleder jeg meg til å ta et dypdykk i den virkelige digitale verden som Sempro opererer i, mer enn bare bannerannonsering på nett og mobil som jeg har jobbet mye med tidligere, sier Nilsen. 

Administererende direktør i Sempro, Kjetil Sinding, er strålende fornøyd med ansettelsen.

- Vi har hatt løpende kontakt med Eivind de siste to årene, og kjenner han som en person som forstår digitale medier og hvordan lokale kunder best mulig kan utnytte disse. Dette i kombinasjon med at han allerede har god kontakt med beslutningstakerne i regionen tror vi han vil være en viktig person å bygge videre på, sier Sinding. 

Gleder seg til ny hverdag

Nilsen har kjent godt til Sempro helt fra oppstarten til digitalbyrået 2010.

- Faktisk tok jeg over jobben som markedssjef fra Terje Skarpnord, som gikk fra Moss Avis for å starte digitalbyrået sammen med Kjetil Sinding.

Nilsen gleder seg stort til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver, men er forberedt på en utfordrende overgang fra de mer tradisjonelle mediene. 

- Det er mye ny informasjon og kunnskap jeg skal tilegne meg på kort tid, men med så mange flinke og tålmodige kollegaer er det bare gøy!

- Jeg gleder meg til å være en del av et dynamisk, løsningsorientert og fremoverlent miljø, med mange flinke medarbeidere som sammen løser problemstillingene til kunden.