Om Pål Fasseland:

Pål Fasseland kommer til Schjærven Reklamebyrå fra Creuna AS hvor han de siste årene har jobbet som senior rådgiver for blant annet Visit Norway, Norges Sjømatråd og Avinor.  Pål har en mastergrad fra NHH i merkevareledelse og har bred erfaring med å utvikle sterke merkevarer i TINE og Felleskjøpet. 

- Schjærven har i alle år vist en sterk kompetanse og dyktighet på utvikling av effektiv reklame. De visjoner og retninger som jeg ble presentert for, samt de ansettelser som er gjort i det siste, gir meg stor tro på at Schjærven vil være toneangivende i et marked i sterk utvikling.  Jeg ser frem til å jobbe sammen med svært dyktige fagpersoner for noen av de sterkeste merkevarene i Norge - sier Pål Fasseland.

Om Thomas Rydgren;

Thomas Rydgren kommer til Schjærven Reklamebyrå fra Design Container, hvor han har jobbet som konsulent med rådgivning på digitale løsninger.

- Etter å ha jobbet tett med utviklere og designere hovedsakelig innenfor det digital de siste årene, ser jeg nå frem til å jobbe tett med hele kommunikasjonsløpet. Det er spesielt spennende å bli en del av Schjærven nå, med så mange nyansettelser og tydelige ambisjoner for fremtiden. Etter bare kort tid her har jeg fått bekreftet mine forhåpninger om et særdeles resultatorientert og faglig sterkt miljø.Schjærven sitt fokus på at forskjellige kommunikasjonsformer skal jobbe sammen for å skape størst mulig effekt, er helt i tråd med min egen tankegang om effektiv og helhetlig kommunikasjon – sier Thomas Rydgren. 

 

- Vi har gjort et grundig stykke arbeid i å finkjemme det norske markedet etter rådgivere som kan være med å prege hva effektiv reklame skal være i årene fremover. Pål og Thomas har begge en solid forståelse av hvordan man kan utnytte de enorme digitale endringene som er i ferd med å snu om på bransjen, og begge er fine folk som vi tror passer perfekt inn i Schjærven-kulturen - sier leder for konsulentene i Schjærven Reklamebyrå, Kei Grieg Toyomasu.