Utfordring

Revitalisere merkevaren Smash! gjennom å lage en kampanje som engasjerer en yngre målgruppe.

Løsning

Vi skapte et univers der alle Smash!-elskeres drøm er virkelighet: det finnes en vegg som gjør alt du stikker inn i den til Smash!

- Det var en sånn idé som man får og legger bort fordi den er så dust. Men så kom vi tilbake til den igjen og igjen, og skjønte etter hvert at den var både dust og veldig gøyal. Det er fantastisk å få jobbe med en kunde som tør å kjøpe en slik idé, og som gjør et godt arbeid med å forstå at man må fornye seg og tilpasse seg målgruppen, sier kreatør Fanny Vaager Brekke.

For å kunne bruke alle mulige flater og plattformer for å spre den nye kampanjen, laget vi mange ulike filmer i forskjellige lengder. Slik kan den unge målgruppen oppleve og dele kampanjer i kanalene de bruker aller mest.

– Vi ønsket å jobbe med Saatchi på grunn av deres unike kompetanse, da spesielt innen det digitale. Vi har nå endt opp med et arsenal av filmer, og ser at vi her kan nå den yngre målgruppen der de er, og by på innhold som beriker kampanjen utover de filmene vi skal sende på TV og Kino, sier Marketingsjef i Orkla Confectionery & snacks, Benedikt Næspe.