Alle vet at det skal godt gjøres å bare motta én. Så det å faktisk gi noen én enslig Smash! er noe av det ondeste man kan gjøre.

Til dette trengtes den ondeste nettsiden. Derfor ble smash.no forvandlet til ondskapens hovedkvarter, hvor du kunne gjemme deg bak en superskurkfasade og opptre helt anonymt. Fra dette uhyggelige redet kunne man spre ondskap som laserhaier, sovegass, stinkaper og ikke minst én enslig Smash! Alt man trengte å gjøre var å taste inn telefonnummeret til sin erkefiende og et skremmende maskineri tok seg av resten.

Etter å ha tastet inn telefonnummeret ble adressen fylt ut automatisk ved hjelp av Bring (for hvem husker vel egentlig adresser?). Noen dager senere fikk fienden den gule pakken i posten, møysommelig pakket i svanemerket papp og PVC-fri, gjenvinnbar plast.

Reaksjonene lot ikke vente på seg, og i løpet av få dager strømmet det på med bilder på Instagram. I tillegg ønsket mange å hevne seg, og bestillingene tikket inn. Dette resulterte i at vi satte i gang produksjonen av 15.000 nye DM’er.

Kampanjen ble presentert ved hjelp av en film på sosiale medier, støttet av utendørsbudskap over hele landet samt annonsering på VGTV.