PR-operatørene søker mattenerd, Goethe-entusiast, paragrafrytter, stjernekikker og kanskje en helt vanlig A4-student til vår studentgruppe, Disruption Lab.

Her hos PR-operatørene må vi ofte tenke utenfor boksen, da hjelper det alltid å spille ball med noen, og aller helst noen som ikke sitter like tett på kunden. Derfor inviterer vi igjen inn flere til kreative gymtimer. Det gir oss nye perspektiver og du får erfaring med spennende jobber, faglig påfyll, nettverk og et relevant punkt på CV-en.

I våres imponerte studentene oss så mye at en av de fikk jobb etter ferdige studier og en annen skal være her på internship. Her er hva Lukas Loeb, som begynner fulltid hos oss den 17. august, sier om sin tid i Disruption Lab:

– Disruption lab gav meg et unikt innblikk i hvordan hverdagen er i kommunikasjonsbransjen. Det er klart jeg hadde mine forventninger, men jeg ble likevel positivt overrasket av hvor utadvendte og åpne mennesker jeg møtte her. Oppgaveløsning fra reelle caser gav meg nyttig erfaring som man ikke får fra skolebenken. Ved hver eneste samling lærte jeg noe nytt. Dette er definitivt en erfaring jeg mener er verdt det for alle som ønsker en fot innenfor i kommunikasjonsbransjen, forteller Lukas.

Er du studenten vi søker?

Disruption Lab ble etablert av PR-operatørene i 2012 og består til enhver tid av en gruppe dyktige studenter med talent innenfor sitt fagfelt. Disruption Lab møtes månedlig hos oss i Møllergata. Møtene inneholder både inspirasjon, arbeid og presentasjon av ideer og løsninger. Fokuset er på å løse konkrete oppgaver og problemstillinger hentet fra våre kunder. Dette kan være din anledning til å få reell arbeidserfaring, ekte utfordringer, kundekontakt og bransjenettverk samt å bruke hodet litt utenom skolebenken.

Uansett om du sitter med nesa i mattebøker, kunsthistorie eller PR-fag, så kan du være aktuell for oss. Ingen her blir skuffet om det viser seg at du faktisk er studerende toppidrettsutøver eller voksenkorpsmusikant. Egentlig hadde akkurat det vært ganske gøy, synes vi.

Kanskje dine løsninger og tanker blir brukt i våre prosjekter?

Høres dette spennende ut? Da har vi følgende oppgave til deg:

Send oss noen ord om deg selv samt CV på e-post til Eivind Hammer Myhre (ehm@pr-o.no) innen 24. august(vi kan finne på å velge ut kandidater underveis, så det skader ei å være tidelig ute).

Har du spørsmål om stillingen, kontakt Eivind på e-post eller telefon: 45 21 89 50.

Vi håper å høre fra deg!