Digital Communication Awards gikk i tradisjon tro av stabelen i Berlin, torsdag 29. september. Den internasjonale og prestisjefulle prisutdelingen vektlegger digitalt effektive og innovative kampanjer. PR-operatørene er derfor kjempestolte over å kunne ta med seg enda to troféer hjem til Møllergata i Oslo.

- Denne prisen reflekterer den gode og kreative innsatsen vi alltid legger ned i prosjektene våre. Dette ville så klart heller aldri vært mulig uten Gjensidige og Trygg Trafikk som har inspirert og gitt oss tillitt. Selv om vi så klart først og fremst jobber for å oppnå oppdragsgiverens målsetninger, er det ingen tvil om at vi også setter stor pris på en slik anerkjennelse, sier byråleder i PR-operatørene Petter Thorendahl.

Hold fokus – en livsviktig kampanje

Sammen med Gjensidige og Trygg Trafikk iverksatte PR-operatørene i samarbeid med islandske Tjarnargatan kampanjen «Hold fokus». Kampanjen som i all hovedsak var digital skapte stor oppmerksomhet i tillegg til å ha utnyttet de digitale mulighetene for å skape et reelt inntrykk av hvor viktig fokus på veien er under kjøring.

- «Hold fokus» er et godt eksempel på hvordan man kan utnytte digitale verktøy for å fortelle en viktig historie. Vi er utrolig stolte over å få en slik anerkjennelse for denne kampanjen vi mener er med på å redde liv, sier Thorendahl.

Digital kommunikasjon i vinden

Digital Awards er en prisutdeling som hedrer digital kommunikasjon, noe PRoperatørene mener er på sin plass. Den siste tiden har PR-operatørene styrket seg på nettopp digital kommunikasjon, og er sikre på at god digital kompetanse bidrar til bedre løsninger for kundene.

- Det er bra at digital kommunikasjon blir hedret, en voksende og viktig del av arbeidet vi gjør er tilknyttet nettopp dette. Denne prisen tyder på at vi utnytter de digitale kanalene på en god måte og vi kommer definitivt til å fortsette med å utvikle kompetansen vår på dette området sier Thorendahl.

Nikolai Riibe
Rådgiver i PR-operatørene

Innlegget er hentet fra PR-operatørenes hjemmeside og kan også leses her.