Med Cathleen har vi fått en komplett Art Director som tross sin unge alder har masse erfaring som kreatør og designer, samt innen prosjektledelse. I PR-operatørene kommer hun til å spille en viktig rolle i de kreative prosessene fremover, sier byråleder Petter Thorendahl.

Siden høsten 2016 har PR-operatørene vokst med fire nye rådgivere. Nå er også en ny Art Director på plass i byrået. Byrået teller nå 22 ansatte hvorav to er dedikerte kreatører. Med dette er PR-operatørene optimistiske både på vegne av eksisterende kunder og tiden som kommer:

Vi har lenge sett et behov for større kreativ kapasitet og at dette er noe kundene våre etterspør. Etter en grundig prosess med veldig mange aktuelle og flinke kandidater falt valget på Cathleen.  Hennes evne til å tenke ut smarte løsninger kombinert med evnen til å snu seg raskt rundt gjør Cathleen til en perfekt operatør, sier Thorendahl.

Bred erfaring

Cathleen er utdannet Art Director fra Westerdals School of Communication, Illustratør fra Oslo Kunstfagskole og prosess- og prosjektleder fra Emergence School of Leadership. De siste årene har hun holdt til i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese og i design- og teknologiselskapet Byte, hvor hun har jobbet som AD, designer og prosjektleder. Nå står altså PR-operatørene for tur:

PR-operatørene er en sinnsykt hyggelig og flink gjeng, så dette kommer til å bli stas! Jeg gleder meg til å bidra med ny innsikt, gøyale konsepter og sprelledans (jeg kan et par triks), sier Cathleen R. Rønning, ny Art Director i PR-operatørene.

Nikolai Riibe
Rådgiver i PR-operatørene

Innlegget er hentet fra PR-operatørenes nettside