Etter å ha blitt nominert til Gullkorn har både «Telia Stories» for Telia og «Eventyreren» for Alfa også blitt nominert til EEA. De er nominert i kategoriene «storytelling» og «sport & lifestyle». I tillegg er prosjektene Marathoff for BBC og Gründer Challenge for Fretex nominert i kategoriene «launch» og «fashion & beauty».
– Vi er superstolte over å være nominert med fire forskjellige prosjekter i fire ulike kategorier. Dette viser godt bredden i jobbene vi gjør for oppdragsgiverne våre, sier byråleder i PR-operatørene Petter Thorendahl.

Ni nominerte byråer fra Norge

Ni norske byråer er nominerte til årets EEA. I tillegg er Forbrukerombudet nominert uten byrå. I år har man sett både flere norske nominasjoner i andre internasjonale kåringer, i tillegg til rekordhøy påmelding til Gullkorn. Tidligere i år vant PR-operatørene Digital Awards for sitt prosjekt med Islandske Tjarnargatan «Hold Fokus» for Gjensidige og Trygg Trafikk.
– Det er et høyt nivå på norsk kommunikasjonsarbeid om dagen, og derfor setter vi ekstra stor pris på å være en del av de som er nominerte til EEA fra Norge. Dette tyder på at vi både lykkes i det kreative arbeidet, men ikke minst måling av resultatene, sier Thorendahl.
Her kan du lese mer om casene vi er nominert for: Fretex Gründer Challenge, Telia Stories, Alfa Eventyreren og BBC Marathoff.

Innlegget er skrevet av:

Nikolai Riibe
Rådgiver i PR-operatørene