- Utrolig fint produsert, forteller en samstemt jury. Den engasjerende mekanikken inviterer oss med, og gjør saken og budskapet mye nærere enn man skulle se for seg. Vakre detaljer, motiverende tilhørighetsfølelse og en inspirerende idé, avslutter juryen.


Se casevideoen fra vinnerjobben her:

TV-Aksjonene 2015 - Casefilm from POL on Vimeo.

 

https://vimeo.com/144117050

 

- Tusen takk til POL og APT som har laget en fantastisk kampanjeside for årets TV-aksjon, sier Guri Berndtsson Sanders, markedsansvarlig i TV-aksjonen NRK Regnskogfondet. Det har lenge vært en drøm for Regnskogfondet å gi det norske folk muligheten til å foreta et dypdykk inn i regnskogen og bli kjent med alle som lever der. Årets nettside overgikk alle forventinger! Mange lot seg overraske over mangfoldet som eksisterer i regnskogen. Tilbakemeldingene vi har fått fra brukere som foretok den virtuelle reisen inn i skogen er at det var både lærerikt og gøy, avslutter Berndtsson Sanders.

- Å jobbe med Regnskogfondet og TV-aksjonen har rett og slett vært veldig inspirerende og givende, forteller teamet. Vi håper høstens engasjement for regnskogen fortsetter. Dette er ikke et problem som løses ved en enkelt kampanje.