Istedenfor å vente på bedre tider valgte vi å satse på eget TV studio. Basert på en stor dose dugnadsinnsats, egne ansattes erfaring fra TV-bransjen, samarbeid med vårt søsterselskap Monster og ikke minst et meget tett og vellykket samarbeid med Lars Petter, Jørgen og de andre flinke folka i Pixel, så ikke bare ett, men to egne TV-studioer dagens lys på sensommeren 2020. 

I dag kunne Playroom feire et lite jubileum - sending nr. 100 ble spilt inn i eget studio på Grünerløkka. Tilfeldigheten gjorde det også slik at hun som varslet oss at vi måtte stenge ned for et drøyt år siden – ja, hun var dagens hovedgjest i studio. Statsminister Erna Solberg var i dag gjest da konsernsjef Christian Rynning Tønnesen gjorde en innspilling i forbindelse med et digitalt Statkraft-arrangement. 

- Dette året har jo på mange måter vært et år fult av nedturer, men også mange oppturer, sier CEO i Playroom Helge WoldVi mistet muligheten for å gjøre det vi elsker aller mest – lage gode opplevelser i mange ulike møteplasser for våre kunder. Og det skjedde over natta. Det var og er tungt. Men samtidig har vi kommet styrket gjennom denne tiden på en utrolig flott måte. Sammen har vi blitt sterkere, mer kreative og utviklet oss på mange viktige områder. Både teknisk og innholdsmessig. Det kommer vi styrket ut av på lang sikt og det kommer våre kunder tilgode. Vi har ikke tenkt å sette en strek ved 100 sendinger. Allerede i morgen er det klart for sending nr 101, avslutter Wold.