Duoen Christoffer Nergård og Mussa Dagnew stakk av med seieren og vil representere Norge i den internasjonale finalen i Cannes i juni. Et team bestående av Jonas Floberg Åkre og Jørgen Aksnes tok sølvet.

- Dette er utrolig gøy! Det er først og fremst stor stas å vinne en konkurranse med bransjekollegaer der vi vet nivået er høyt. Nå blir det bare å se fremover mot Cannes der vi håper å hente hjem gullet til Norge, sier Christoffer Nergård i vinnerteamet.

- Det var en veldig interessant og lærerik prosess, og en ære å kunne representere Norge i Cannes i sommer. Vi skal gjøre vårt beste for å vinne igjen i Frankrike, sier Mussa Dagnew, den andre halvparten av vinnerduoen.

 Det er åttende året på rad at konkurransen blir gjennomført. Young Media Lions arrangeres i regi av Capa, som representerer Cannes Media Lions i Norge, og Mediebyråforeningen.

- Jeg er utrolig stolt av at vi har en så motivert og engasjert gjeng hos PHD at det var tre team som ville stille opp i konkurransen. Det at to av dem ender opp med å vinne er helt fantastisk. Jeg er imponert og utrolig glad for det gutta har fått til så her er det kake og bobler til alle i dag, sier Marie-Louise Alvær, administrerende direktør i PHD.

  

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Marie-Louise Alvær, administrerende direktør, PHD Norge
+47 90782285