Kundesentrisk innovasjon

Utfordring
Den digitale serviceindustrien opplever både utfordrende og spennende tider. Mange selskaper investerer i teknisk infrastruktur, men hvert eneste år dukker det opp nye teknologiske forbedringer. Selskapene krever derfor partnere som kan guide dem mot den beste teknologibruken, slik at de fortsatt er konkurransedyktige og kan ta vare på sin ledende stilling i markedet.

EVRY har alltid bidratt med førsteklasses løsninger, men som mange andre profesjonelle serviceleverandører har de vært fokusert på ”hva vi gjør” og mindre på ”hvorfor vi gjør det”. Mission skjønte at kommunikasjonen til EVRY ikke var kalibrert med den retningen interessentene beveget seg i og foreslo derfor en ny og tilpasset handlingsplan.

 

 

Evry_AR2016_iPad_case7

 

Den digitale årsrapporten er designet for også å fungere som en presentasjon. Du kan scrolle, swipe eller bruk piltastene for å navigere deg gjennom sidene.

 

Evry_AR2016_iPad_case5

Evry_AR2016_iPhone_case

 

Løsning
Årsrapporten for 2016 fokuserer på kundesentrisk innovasjon. EVRY leverer nyskapende tjenester og produkter til glede for både kunden og kundens kunde. Folk møter på tjenester fra EVRY i mange situasjoner, noe vi synliggjør i rapporten.

Det virket helt naturlig for EVRY å prioritere den digitale delen av bedriftens rapportering. Derfor bygde vi et nettsted dedikert til dette formålet, og vi utviklet en digital brukeropplevelse som loser de som besøker siden gjennom det viktigste innholdet. Vi introduserte animasjon og video for å presentere informasjon på en mer spennende måte. Nettstedet kan besøkes gjentatte ganger, år etter år, og vil kunne gjenspeile progresjonen ved EVRYs ulike initiativer.

➝ BESØK NETTSIDEN

 

 

 

 

“Missions tenkning har sørget for at vår selskapspresentasjon har blitt en mye mer dynamisk opplevelse.”

Mona Lunde Martinsen
Vice President Brand Communications

 

 
 

 

 

 

Resultat
EVRYs rapportering har blitt mer fremtidsrettet. Den dekker de finansielle og obligatoriske aspektene, men fremlegges også på en engasjerende måte. Vi har gjort tallene mer levende. Den digitale rapporten utgjør nå en sentral del av EVRYs presentasjoner, og den har vært med på å tilføre et fornyet fokus internt i organisasjonen. Engasjementet hos sentrale investorer er revitalisert.

Takk til
Kode: FEED

 
Prosjektet ble først publisert på Missions sider.