Testing, testing, testing

– Vi har som ambisjon å ligge i front av den digitale utviklingen i mediebransjen, sier Glenn Myklebust, CEO i Mindshare.

– Som et fullservicebyå jobber vi bredt, med alt fra kommunikasjonsstrategier og analyser til materiellproduksjon. Vårt digitalteam tester stadig nye formater og konsepter, og vi har behov for ytterligere ressurser på optimering og evaluering. Derfor er vi glade for å kunne ønske Jonny Svarliaunet velkommen til oss, sier Myklebust.

Vil følge hele kundereisen

Svarliaunet har studert markedsstrategi, markedsmakt og forbrukermarkedsføring. Han søkte seg til Mindshare på grunn av et sterkt ønske om å jobbe bredt med merkevarer, og gleder seg til å få jobbe med annonsører på alle områder og gjennom hele kundereisen.

– Jeg har hatt lyst til å jobbe i mediebyrå siden jeg tok bachelor i markedskommunikasjon, sier Jonny Svarliaunet. – For meg virker mediebyrå som den mest spennende delen av bransjen, sier han. – Her jobber man med alle sider av et brand, og får lære mye om både større og mindre merkevarer, i forskjellige markedssituasjoner.

Fra teori til praksis

Mindshare sin kundeliste er midt i blinken for masterstudenten, som har erfaring fra salg og kundeservice i finansbransjen. Svarliaunet ser frem til å teste teorikunnskapen sin i praksis.

Mindshare sine kunder bruker en større del av mediebudsjettet sitt på digitalannonsering enn noen gang tidligere, og vi er glade for å kunne styrke Ad Ops-teamet med Jonny Svarliaunet.