Helene Knutsen (til høyre i bildet) har bred erfaring fra både salg, markedsføring og organisasjonsledelse i store, internasjonale firmaer, og er allerede godt i gang hos Metro Branding.

- Selv om jeg bare har vært her noen dager har jeg rukket å bli kjent med noen av kundene jeg skal jobbe med, og går samtidig gjennom et solid opplæringsprogram. Det er allerede mange baller i lufta, og jeg storkoser meg, sier Helene, som har gledet seg til å begynne i Metro Branding.

- Dere har et godt omdømme i bransjen, fremstår som fremoverlente og har mange store og tunge merkevarer på kundelista. Det fristet veldig, må jeg innrømme.

Erfaring fra både byrå og kundesiden

- Helene har en spennende og variert bakgrunn, både fra byrå og fra kundesiden. Dette vil komme kundene våre til gode, forteller Cathrine Stensland, som er byråleder i Metro Branding.

Helene har verdifull kompetanse innen strategisk kommunikasjon, lederrådgivning og utvikling av organisasjoner, med erfaring som konsulent, prosjektleder og HR-direktør.

- Dessuten er hun en dame med veldig godt humør og glimt i øyet, så hun passer perfekt inn i vårt sprudlende og utadvendte fagmiljø, smiler en fornøyd Cathrine Stensland, som er på jakt etter enda flere ansatte.

- Akkurat nå søker vi etter en Content Manager som brenner for digital kommunikasjon, og som elsker å drive med historiefortelling. Aktuelle kandidater er hjertelig velkommen til å søke, avslutter hun.