– Effektivitet og effekt, det betyr alt når vi skal hjelpe kundene i digital tilstedeværelse, smiler Peter Tilling, ny Performance Marketing Spesialist i Metro Branding.

– For å oppnå gode resultater må vi sette tydelige mål og være kreative i bruken av kanaler. Mange har lett for å tenke innenfra og ut, jeg mener resultatet blir best når vi gjør det motsatte. Nemlig starter reisen hos sluttbruker og ser inn mot merkevaren.

Fra kunde- til byråsiden
Som kommunikasjonsdirektør for Vestfold fylkeskommune har Ellen Høstmark Bustø vært en spennende kunde for Metro Branding i mange år. Nå har hun kommet seg over på byråsiden. 

Positiv energi og faglig kompetanse
– Det er en spesielt positiv energi i Metro Branding, og som kunde møtte jeg faglig kompetanse, ryddige leveranser og gode relasjoner. Byrået speiler rett og slett mine verdier, og det er viktig for jobben, så nå er jeg her, forklarer Ellen, strategisk rådgiver. Ellen er ekspert i å tenke helhet og bygge felles forståelse.

Både Ellen og Peter har vært de beste innen sine fagfelt i virksomhetene de kommer fra. Savnet etter kollegaer som snakker samme fagspråk har fått de hit. Gjett om vi er glad for det?! Og gjett om kundene våre også bør være det!

Mer om ...
Nysgjerrig på Ellen? Sjekk den imponerende CVen hennes på LinkedIn. Men den sier ingenting om at hun er en reser i kajakk.

Og sett av godt med tid når du skal lese alt det Peter kan og har gjort. Svensken kom til Norge for å jobbe for Jotun, og den tolvte gangen han tok på langrennsski gikk han Birkebeinerrennet. Men han vant ikke ... 

Innlegget er hentet fra nettsiden til merkevarebyrået Metro Branding.