- Det er godt å være på plass i Metro Branding, smiler Maren – som er ekspert på søk, sosiale medier, digital annonsering og medieplanlegging.

- Jeg har hørt så mye bra om Metro Branding, og gleder meg til å jobbe i et team med så bred fagkompetanse. Å bli kjent med store merkevarer fra så mange ulike bransjer blir veldig gøy, sier Maren.


De beste digitale hodene
- Vi er veldig fornøyde med å få Maren med på laget, sier Head of content i Metro Branding, Kim Nygaard. Hennes kompetanse innen e-handel og digital markedsføring passer helt perfekt hos oss.

- Maren får en sentral rolle i å optimalisere våre kunders markedsaktiviteter og innhold i sosiale medier. Hun vil også fungere som rådgiver innen digital mediadistribusjon og kanalstrategi, forteller Kim Nygaard.

- Metro Branding er opptatt av helhet, og en av våre styrker er at vi kan håndtere absolutt hele verdikjeden inhouse. Fra innsikt, strategi og konsept - til utvikling av nettsider, innholdsmarkedsføring og annonsering som løpende analyseres og optimaliseres. Med ett byrå som håndterer alt, blir helheten unik for kundene våre, sier Nygaard - som regner med å ta en enda større andel av ”mediebyråkaka” med nok en performance marketing-spesialist på plass.

På bildet: Metro Brandings head of content, Kim Nygaard og Maren Fossdal, nyansatt performance marketing-spesialist.