For alle som elsker bakst, finnes det utallige sider og blogger av ulik kvalitet. Derfor ville vi fronte ekte baker- og konditormestere og dele de beste oppskriftene de har, men ikke minst, teknikker og yrkeshemmeligheter som kan utgjøre forskjellen mellom vellykket og mislykket bakverk. Det unike ligger i tilgang på ekte mestere!

Resultatet ble et konsept og en oppskriftsside som har ambisjon om å bli stedet man går til for de aller beste bake- og konditoroppskriftene.

Elsker Deig

Nettsiden startet med en database 24 mesteroppskrifter og 9 oppskriftsfilmer, og skal vokse i antall oppskrifter og eksperttips etter hvert som engasjementet vokser.Lanseringskampanjen traff en nerve blant de bake-interesserte, og genererte i underkant av 4.000 side-likes på Facebook i løpet av kort tid, både organisk og promotert. Oppskriftsfilmene ble spilt inn med deltakelse fra to bakermestere og to konditormestere og var hovedmotoren i lanseringsperioden.

Med et beskjedent mediebudsjett ble denne kampanjen i løpet av en måned sett av over 300 000 nordmenn i sosiale medier. Filmene alene ble sett over 150 000 ganger, noe som tilsvarer 11 dager sammenhengende seing»

Se resultatet på ViElskerDeig.no og Facebook-siden – kanskje du får lyst å bake litt, du og?