Selskapet Guts er startet av de tidligere pokerspillerne Frode Fagerli og Robin Reed, som gjennom flere år har bygget opp et selskap som er blitt store nok til for alvor å utfordre giganter som Unibet og Betsson. Guts er en del av Gaming Innovation Group som før sommeren ble notert på Oslo børs, og nå har LOS&CO laget en rekke nye filmer til det som vil være den største norske TV-lanseringen av et spillselskap noensinne.

I reklamefilmer som er spilt inn før sommeren, blir seerne presentert for historier de kan tippe utfallet og se resultatet av på selskapets hjemmesider. Gjennom filmene presenteres opplysninger som gjør at oddsen på de ulike utfallene hele tiden går opp og ned.

Reklame og PR
- Gründerhistorien i Guts var noe vi kjente oss igjen i, og deres vilje til å satse på skikkelig historiefortelling fremfor ”løp og kjøp”, var en spennende oppgave for sportsinteresserte kreatører og rådgivere, sier daglig leder Jan Christian Fosseidbråten i LOS&CO.

LOS&CO vant oppdraget etter en byråkonkurranse før sommeren. Gjennom prosessen ble det også klart at LOS&CO skal bistå selskapet på PR.

De to første filmene følger en dresskledd mann som får servert muligheten til en spektakulær volley i det han passerer en idrettsplass og en ball kommer over gjerdet, og en blond langhåret kvinne som er hos frisøren og står overfor valget om å klippe det helt kort.

Filmene er laget i samarbeid med Fantefilm og regissør Gaute Hesthagen.

- Spill er underholdning
- Oddsspill handler om å skaffe seg flest mulig relevante opplysninger, for å kunne ta en kvalifisert vurdering av utfallet – enten det handler om fotballag som aldri vinner i serierunden før europacup, tennisspilleren som oftest er best i første sett eller golfspilleren som ikke finner ut av det med sin nye caddie. Vi er et selskap startet av to eks-spillere, er glade i spill og ser på det som underholdning. Det ønsker vi at skal gjenspeile seg i reklamefilmene våre mye mer enn bare blinkende automater og bonuser, sier markedssjef Jannicke Overgaard Forsberg i Guts.