Briefen til JCP låt som følger: Bigger, better and even spookier!

 Årets tema: Holistisk! 

 JCP tok utfordringen og skapte en fest som ikke bare møtte, men overgikk forventningene fra fjoråret. Med et ambisiøst mål om å engasjere alle sanser, inkluderte festen elementer som skumle noter fra fra strykekvartett, sceneshow fra Ballinciaga, digg mat fra Digg Pizza og McDonalds. Vi bøy også på deilige Jelly Shots, skremmende overraskelser på rød løper, en minneverdig opptreden av Lilly Bendriss og rykende drinker som la til en ekstra dimensjon av holistisk og spooky. 

 Halloweenfesten ble ikke bare en suksess i lokalet, men skapte også en digital bølge. Med en unik PR-rekkevidde på 4 millioner, og 17 millioner inntrykk, samt en imponerende sosial medier-rekkevidde på 7,5 millioner, ble LYKO et navn som trendet som nummer to på TikTok i Norge. Pressens hyllest fra publikasjoner som God kveld Norge, VG, MinMote, Elle, Rød Løper, og flere. Tilbakemeldingene understreker festens enorme suksess.

 Med positive tilbakemeldinger, imponerende tall og en stadig voksende sosial og mediedekning, har LYKO i samarbeid med JCP satt scenen for fremtidige magiske øyeblikk. Planleggingen for neste års fest er allerede i gang, med et løfte om å levere en opplevelse som vil overgå alle tidligere. Sammen har de skapt ikke bare en fest, men en begivenhet som vil bli husket i lang tid fremover. 

Witch-ing you a spooc-tacular Halloween! See you next year! 🌟🎃🔮✨