Kommunikasjonsbyrået Mediamenn har i flere år hatt betydelige kunder i området rundt Norges største innsjø, og vil fra begynnelsen av juni ha et eget kontor i Skibladners hjemby Gjøvik. Fra før har byrået hovedkontor i Oslo, og ytterligere en avdeling i Halden.

- Vi har i lengre tid sett at strategiske kommunikasjon og PR-tjenester er sterkt etterspurt i Mjøsregionen og har sånn sett tatt konsekvensen av dette. I tillegg har vi lokalkunnskap og tilknytning til distriktet både på partner- og styresiden i Mediamenn. Det gjør at byrået har et genuint ønske om å skape større synlighet for alt det gode som skjer rundt Mjøsa. Dermed ble en etablering i Gjøvik ganske naturlig, forklarer Tømmerhoel - som selv er fra Kapp på Østre Toten.

Mediamenn ble etablert 2012, og er et kommunikasjonsmiljø med spesialkompetanse på strategisk rådgiving, PR og prosjektledelse. Kundeporteføljen har sterke innslag fra industri og tjenestenæring med bedrifter som Orkla, TeleComputing, Skydda Norge og Nemi Forsikring.

I Mjøsregionen samarbeider velkjente navn som IDT Solutions, Tokvam AS og Toten HK med kommunikasjonsbyrået.

- Folk fra Innlandet har ofte både høyt kunnskapsnivå og iboende tæl til å jobbe hardt. Men viljen til å fortelle omverdenen om hvor flink man faktisk er, kunne vært større. Det er nok av suksesshistorier å ta av bare man tør å slå seg litt på brystet. Jeg håper vi kan bidra til litt mer brystbanking rundt Mjøsa, sier daglig leder i Mediamenn Henrik Ottersen. 

For å bistå byråets Mjøsa-satsing, får Mediamenn hjelp av en kvinne. VM-deltaker og løpedronning Marthe Katrine Myhre er hentet inn på laget som markedskonsulent.

- Jeg har samarbeidet med Mediamenn i en lengre periode, og gleder meg til å knytte bånd mellom et av Norges beste kommunikasjonsbyråer og næringslivet rundt Mjøsa. Ingen blir best alene, mener Myhre.

Daglig leder i Mediamenn, Henrik Ottersen, har store forventinger til Myhre.

- Marthe har gjort en meget god jobb for oss som innholdsprodusent i en lengre periode, men vil fra nå av få hovedansvaret for å gjøre Mediamenn kjent og etterspurt i Innlandet. Hun har alle kvalitetene Mediamenn er kjent for: pålitelig, seriøs og resultatorientert. Vi gleder oss til Marthe virkelig finner marsjfarten.

Mediamenns Mjøsa-kontor vil fra 1. juni ha besøksadresse i Storgata 10 på Gjøvik.