- Vår ambisjon er å gi kundene våre et bredere mangfold å velge mellom når de skal kjøpe mat og dagligvarer. Vi leverer et bredt utvalg av kjente norske merkevarer i kombinasjon med ferskvarer og varer fra små lokale produsenter, sier markedssjef Marius Jensen i Handleriet.no.

- Vi er veldig fornøyde med at Handleriet.no har valgt å inngå avtale med oss. Vi liker å jobbe med selskaper som tenker nytt, og som ønsker å utfordre etablerte aktører, sier daglig leder Henrik Ottersen i Mediamenn.

Siden starten har Handleriet.no vært i vekst. Årsaken er en målrettet satsing på matvarer av høy kvalitet i kjerneområdet Asker, Bærum og Oslo vest.

 Valgte Mediamenn foran større byråer

Veksten og ambisjonene fremover har også ført til behovet for å profesjonalisere kommunikasjonsarbeidet. Merkevarekjennskap og synlighet er nemlig avgjørende for å kunne vokse videre.

Jensen har selv lang erfaring fra reklamebransjen, blant annet som strategidirektør og rådgiver i reklamebyrået DDB, og kundedirektør i mediebyrået Vizeum. Han har også jobbet med forbrukeratferd og forbrukerinnsikt i analysebyrået Opinion.

Markedssjefen kjenner derfor godt til reklame- og kommunikasjonsmarkedet. Likevel gikk han til Mediamenn da Handleriet.no trengte nytt kommunikasjonsbyrå.

- Vi ønsker et byrå som kan tilby kvalitet, og ikke kvantitet. Hos Mediamenn får vi meget god oppfølging, samt rådgivning av høy kvalitet. De har god kunnskap om forretningsutvikling, teknologi og kommunikasjon, sier Jensen.  

Mediamenn og Handleriet.no startet opp samarbeidet før sommeren, og markedssjefen sier at de nå blir lagt merke til på en annen måte enn før.

- Tidligere sendte jeg ut pressemeldinger uten å få napp. Etter at vi engasjerte Mediamenn har vi nådd ut med våre budskap til pressen på en mer effektiv måte, sier han.

 Supermarkedet har også opprettet samarbeid med flere kjente ambassadører, deriblant hopplegenden Bjørn Einar Romøren som skal markedsføre prosjektet «Dugnad uten arbeid». Satsingen gir idrettsforeninger i Asker og Bærum en andel av dagligvarekjøp som medlemmene gjør hos Handleriet.no.

- Det er et eksempel på at Mediamenn også bidrar konseptuelt og med nettverk inn i samarbeidet med oss, noe som er gull verdt for Handleriet.no, sier Jensen.

 Liker å jobbe med gründerselskaper

Det er ikke første gang Mediamenn inngår avtale med et gründerselskap som ønsker å forandre en etablert bransje. For fem år siden ønsket spillselskapet ComeOn! å utfordre giganten Norsk Tipping, og engasjerte Mediamenn som rådgiver.

- I dag er ComeOn! en av de største og mest kjent merkevarene i spillbransjen, og vi er fortsatt med på reisen sammen med dem. Det samme kan skje med Handleriet.no, sier Ottersen.

Han er svært fornøyd med det som skjer i Mediamenn om dagen.

Selskapet har nylig lagt bak seg det beste halvårsresultatet noensinne, og byråets målrettede satsing på seniorkompetanse har gitt nye og fornøyde kunder. 

 - Kundene våre ønsker stort sett råd som gir resultater i form av mer salg eller økt oppmerksomhet. Da trenger du også erfarne rådgivere. Mediamenn skal ikke være et byrå hvor kunden først møter en senior, og deretter blir fulgt opp av en junior, sier Henrik Ottersen.