Jon Fredø er Creunas nye direktør for forretningsutvikling. 
Han har bred erfaring innen digital kommunikasjon, marketing, reklame og strategi – både som rådgiver og oppdragsgiver. Fredø har jobbet med og for flere ledende selskaper, som Aftenposten, NHO, Avanse Forvaltning, Storebrand, Postbanken, Dinamo og Aegis. Jon Fredø kommer til Creuna fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Wikborg Rein.

Kristine Bjørnstad kommer fra Microsoft hvor hun har lang erfaring med digitale tjenester og forretningsutvikling. Hun har vært produktsjef for flere sentrale tjenesteområder, som Hotmail, MSN Messenger, Windows Phone og Office. De siste årene har Bjørnstad jobbet dedikert med moderniseringen av av tjenesteleveranser innefor offentlig sektor og digital innbyggerdialog. Bjørnstad er utdannet siviløkonom og Master of Creative Industries, og skal jobbe som digital rådgiver i Creuna.

Lars Kvam Kristoffersen har mer enn 20 års erfaring fra reklamebransjen. Han har jobbet med marketing og kommunikasjon både i reklamebyrå og annen type rådgivningsfirma i Oslo, og har lang erfaring med å utvikle sunt og godt samarbeid med kunder i ulike bransjer. Kristoffersen er dreven på å utvikle gode mål og KPI-er, og har de siste 3 årene jobbet mye med endringsledelse, lederutvikling og rekruttering.