«Shop Nå» er et sentermagasin som utgis av 18 Sektor-sentre ved hvert sesongskifte. Magasinene ønsker å profilere sentrenes brede utvalg, og vise kunder at veien fra inspirasjon til handel er veldig kort; alle produkter i magasinet kan du shoppe nå!

Etter en lang periode med vekst opplever kjøpesenter-Norge at omsetningen stagnerer og at det blir stadig vanskeligere å nå fram til sine kunder i tradisjonelle kanaler. Sektor ønsket å skape oppmerksomhet rundt sesongskifte og fornyelse på en måte som ville generer økt besøkstall og omsetning for sine Shop Nå-sentre.

Sektor, med sine 18 Shop Nå-sentre, Maxus og Centerteam innledet et samarbeid med VGTV rundt minMotes nysatsning våren 2014: #OPPGRADERT. Samarbeidet inkluderte innspilling av serien på to Shop Nå-sentre, samt et sponsorat tilknyttet web-serien (skin, sponsorplakat, overlay etc.). MinMote-serien og temaet vårfornyelse ble tungt profilert i Shop Nå-magasinene, på sentrenes egeneide kanaler, samt i kjøpte lokalmedier. I tillegg ble det opprettet en kampanjeside og en Instagramkonkurranse hvor man kunne vinne en oppgradering på hvert av Shop Nå-sentrene.

#oppgradert-serien kunne vise til gode seertall, med over 320.000 seere totalt og i snitt nærmere 80.000 seere per episode.