INMAs Performance Awards gikk torsdag av stabelen på Saga kino. Under prisutdelingen stakk NetCom i samarbaid med Carat / iProspect av med to priser, nemlig gull i kategorien analyse og bronse i singelkanal.  Vinnercaset beskriver innsiktsmetoden Carat/iProspect har utarbeidet i samarbeid med NetCom. I korte trekk har vi skapt en felles innovativ innsiktsplattform som danner grunnlaget for optimalisering og effekt. Teamet syntes det er spesielt gøy at juryen trekker frem at «Vinnerbidraget evner å koble manuelle og menneskelige prosesser sammen for å skape læring og er et motsvar til den silo-tenkingen som ofte eksisterer», sier Hanne Løken Olsen, Head of Performance Marketing i Carat.

«I en tid hvor mye handler om big data og automatisering, så viser vi her at du kan skape verdier ved å skape arenaer hvor folk på tvers av fag- og ansvarsområder deler innsikt og møtes. Innsikt er mer enn tall og automatiserte data», sier Håkon Lofthus, Director Digital Channels i NetCom

«I en bransje hvor det blir stadig mer fragmentering og spesialisering har det vært viktig for oss å få en samarbeidsform som ikke fokuserer på optimalisering av enkeltaktivteter innen ulike kategorier og fagområder men på totalen. Nøkkelen til suksessen har vært å samarbeide på tvers av avdelinger og ansvarsområder – både hos Carat/iProspect og hos oss», sier Ole Andre Skarbøvik, Head of Marketing i NetCom.

I tillegg til gullet i analyse fikk samme team, med god hjelp av en engasjerende kreativ ide og materiell fra DDB, bronse i kategorien singelkanal.  Jobben var for kampanjen «Ring meg» som fikk et enormt sosialt engasjement på Facebook. «Så gøy! Denne anerkjennelsen er et klart bevis på at tett samarbeid, smart segmentering og relevant tilpasset innhold, kan skape rekordhøyt engasjement på Facebook», sier Morten Skjelbred, Engagement Manager i NetCom. 

Teamet hos Carat/iProspect har bestått av: Hanne Løken Olsen, Thor Christian Valle, Eivind Dyken, Heidi Berge, Thomas Norman, Anders Nymoen Valseth, Trine Skog Humlen og Marius Gulbrandsen

Teamet hos NetCom har bestått av: Ole Andre Skarbøvik, Håkon Lofthus, Erik Werner, Ingvild Stubhaug Steg , Morten Skjelbred og Eileen McCready (Case singelkanal)

«Det er som sagt en utrolig gøy å få en slik annerkjennelse, men det viktigste for oss i Carat/iProspect er å fortsette med å levere effekt for våre kunder. Det gleder vi oss til» avslutter Hanne Løken Olsen.