- Da vi begynte arbeidet med å lete etter en ny leverandør som kunne levere den beste nettsiden bygget på det nyeste og mest fremtidsrettede CMS’et med et brukergrensesnitt som ville gi oss muligheten til å holde kontroll på sidene våre på egenhånd, så var vi i kontakt med flere leverandører. Valget falt på Laboremus Oslo da de viste stor kjennskap til og erfaring med EPiServer, som er et av markedets beste CMS, og ikke minst Laboremus’ vilje til å samarbeide på våre premisser, legger Caroline til.

Lyberg & Partnere ble etablert allerede tilbake i 1917, og har gjennom generasjoner spesialisert seg på forsikring, pensjon og kapitalforvaltning slik at de kan gi sine kunder de beste rådene om deres finansielle behov.

Laboremus er et teknologiselskap med over 50 ansatte som er lokalisert i Oslo. I løpet av de siste årene har Laboremus bygget opp omfattende kompetanse innen utvikling og implementering av nettsider, inklusive Kampanje.com, og løsninger basert på EPiServer og er en sertifisert EPiServer-partner. 

Strategien ut mot kundene er at Laboremus ved bruk av EPiServer som plattform kan levere den beste kombinasjonen av teknologisk spisskompetanse og brukervennlig CMS, noe som igjen sikrer kunden en optimal leveranse tilpasset deres visjoner og budsjett.

- Kundene er blitt mer profesjonelle og forventer at vi leverer kommunikasjonskonsepter og verdiskapende tekniske løsninger på tvers av alle skjermflater og operativsystemer. Dette er et kappløp som krever en kontinuerlig kompetanseheving, noe som er vanskelig om man ikke jobber med de beste løsningene. Vi anser EPiServer for å være i førersetet blant alle CMS tilbyderne i markedet, sier Ingar S. Bentsen, CSO i Laboremus Oslo.

Laboremus leverer mange prosjekter hvert år, hvorav flere store ”tusentimers” prosjekter som ny nettbank til SEB og administrasjonssystem til Pareto-konsernet, men storparten av prosjektene selskapet leverer, er mer normale nettsider i EpiServer, samt mindre prosjekter som for eksempel kampanjesider, som gjøres i samarbeid med reklamebyråer.

Kundenes forventinger og krav til løsninger har økt betraktelig de siste årene. Det er ikke lenger nok å levere enkeltstående nettsider og kampanjer med luftige visjoner og lav målbarhet. Det kreves i større grad integrering av CMS med tunge CRM systemer, segmentering og personalisering basert på sluttbrukerens preferanser og detaljerte effektmålinger som man for få år siden trodde var tilnærmet umulig å generere.

Laboremus har nå, i samarbeid med Lyberg & Partnere, revitalisert og relansert nettsiden www.lyberg.no og inviterer alle til å bli kjent med Lyberg på deres flunkende nye nettside.