Juryen av «Årets markedssjef 2023» ønsker å finne en markedssjef som har vist ekstraordinære taktiske og strategiske evner innen markedsområdet samt ledelse av fagområdet det siste året. 

Les kriteriene og bakgrunnen for kåringen her!

I år som i fjor ledes juryen av Aller-direktør Bente Klemetsdal. Med seg i juryen har hun Lise Tangen Hansen i Papirfly, Espen Haugen fra Los & Co, tidligere Rema 1000-direktør og DNB-topp, Trond BentestuenAlf Bendixen fra Big Blue, markedsføringsprofessor Tor W. Andreassen ved NHH, kommersielt ansvarlig i Kampanje, Nina Gade Tenvik og Eddie D'Sa, byråsjef for Nord DDB Oslo

- Vi ønsker å vektlegge initiativet og betydningen av funksjonen til markedssjefen i organisasjonen. Vi ser etter både de som er supermennesker eller har ekstraordinære taktiske og strategiske evner knyttet til det i markedsarbeidet og ledelse det siste året, sier Klemetsdal.

Alle mot alle

I fjor mottok juryen over 100 bidrag om mulige kandidater i ti ulike kategorier. I år har juryen bestemt seg for å ikke dele kåringen inn i kategorier og bransjer. 

- Vi mener egentlig at markedet er såpass oversiktlig. Det kan gå litt inflasjon hvis man skal ha topp tre fra hver lille næring, så det må være gjevere å vinne årets markedssjef når det er én kåring og man konkurrerer mot alle, sier Klemetsdal.

Nå ønsker juryen å få innspill fra flest mulig for å få et stort utvalg av markedssjef-talenter.

- Vi ønsker å høre fra alle mulige mennesker, om det er kollegaer som sender inn, om det er sjefen eller om det er reklamebyråer eller andre partnere. Fordi det er veldig mange gode markedssjefer rundt i landet, sier Klemetsdal.

Prisen deles ut på et eget arrangement på Hotel Continental 11. mai.

Nominer din kandidat til «Årets markedssjef 2023» her innen 13. mars!

PS, vi har forståelse for at det kan ta tid å skrive og sende inn en slik nominasjon. Det er likevel bedre å sende inn en «ufullstendig» nominasjon, enn å ikke sende den inn i det hele tatt! Dersom juryen ikke finner nominasjonen helt fullstendig vil de innhente supplerende informasjon i etterkant.