Endelig skal vi også i Norge kåre «Årets markedssjef» etter at vi i mange år har latt oss inspirere av en tilsvarende kåring som det svenske bransjebladet Resumé har gjort i en årrekke på det svenske markedet.
 
Med «Årets markedssjef» ønsker vi å vise frem enda mer av det fremragende markedsføringsarbeidet som gjøres på det norske markedet, og den enkelte markedssjef eller markedsdirektør for på den måten å inspirere til enda bedre markedsarbeid og samtidig drive faget videre. 
 
Kampanje vil sammen med en rekke samarbeidspartnere fasilitere denne kåringen og undersøkelsen som vil resultere i både en større redaksjonell satsing og et helt nytt event.

Med så mange dyktige markedsførere der ute som hver dag leverer ekstraordinære resultater, som tør å ta sjanser og til enhver tid tilegner seg ny kunnskap og setter den ute i live, synes vi at det ikke er mer enn på sin plass at vi finner dem og kårer dem som vinnere innenfor sin kategori. Vi gjør innsenderne oppmerksomme at enkelte av kategoriene under er samlekategorier der det kan aktuelt å gjøre ytterligere inndelinger. Ved presentasjonen av de nominerte vil de endelige kategoriene bli presenter.

- Bank/finans/forsikring/konsulent/advokat
- Bil
- FMCG
- NGO
- Reiseliv
- Retail (kjeder, elektronikk, dagligvare, tekstil)
- Start-up
- Telecom (mobil/TV/Internett)
- Industri/Energi
- Åpen klasse (bidragene vil bli fordelt inn i relevante kategorier)

Med «Årets markedssjef» skal vi legge til grunn både kvantitative og kvalitative data. Vi ønsker å hedre de som gjennom grundighet, gjennomføringsevne og nytekning har bidratt til å realisere imponerende resultater for bedriften eller merkevaren.
 
Kåringen vil finne sted 12. mai i de nye lokalene til Nio i Oslo Sentrum og nominasjonene kan sendes inn frem til 5. april 2022.


Nominer din kandidat her!


Vi har også fått med oss en meget sterk, kompetent og faglig bred jury på laget:

JURY:

Fra venstre: Bente Klemetsdal (juryformann, Aller), Espen Haugen (Los & Co), Trond Bentestuen (selvstendig), Nina Gade Tenvik (Kampanje Media), Alf Bendixen (NSB Marketing Best Practice), Lise Tangen Hansen (Papirfly), Aram Z. Vaughan (No Name) og Tor W. Andreassen (NHH).

Satsingen vil også gi Kampanje muligheten til å gå enda dypere inn i markedsføringsfaget og vil som sagt komme til syne i enda flere redaksjonelle saker og konsepter. Kampanje vil følge arbeidet som gjøres gjennom både artikler og intervjuer, undersøkelser og «sofaprater» i vårt nye TV-studio med Norges råeste markedssjefer gjennom året.

Vær med å bestemme hvem som fortjener den gjeve tittelen «Årets markedssjef» i 2022 ved å nominere og begrunne hvorfor vedkommende fortjener å stikke av med seieren.

Nominer din kandidat her innen midnatt 5. april!


Våre samarbeidspartnere: