Med «Årets markedssjef» ønsker vi å vise frem enda mer av det fremragende markedsføringsarbeidet som gjøres på det norske markedet, og den enkelte markedssjef eller markedsdirektør for på den måten å inspirere til enda bedre markedsarbeid og samtidig drive faget videre. 
 
 
Kampanje vil sammen med en rekke samarbeidspartnere fasilitere denne kåringen og undersøkelsen som vil resultere i både en større redaksjonell satsing og et event 11. mai 2023. Les mer om eventet her!
 
Med «Årets markedssjef» skal vi legge til grunn både kvantitative og kvalitative data. Vi ønsker å hedre de som gjennom grundighet, gjennomføringsevne og nytekning har bidratt til å realisere imponerende resultater for bedriften eller merkevaren.
 
Kåringen vil finne sted 11. mai på Hotel Continental i Oslo og nominasjonene kan sendes inn frem til 30. mars 2023.


Nominer din kandidat her innen 30. mars!


I år som i fjor har vi fått med oss en meget sterk, kompetent og faglig bred jury på laget: Bente Klemetsdal (juryformann, Aller), Espen Haugen (Los & Co), Trond Bentestuen (selvstendig), Nina Gade Tenvik (Kampanje Media), Alf Bendixen (Big Blue), Lise Tangen Hansen (Papirfly), Eddie D´Sa (Nord DDB) og Tor W. Andreassen (NHH).

Juryen ønsker å bidra til utvikling av en type markedssjef som har vist ekstraordinære taktiske og strategiske evner innen markedsområdet og som kan fremstå som ett forbilde for «fremtidens markedssjef».

Gjennom følgende kriterier – og kombinasjoner av toppscore på disse - skal juryen finne «Årets markedssjef»:

  • Markedsarbeidet av beste klasse med tilhørende effekter og resultater for forbruker og for selskapet
  • Dokumentere strategiske evner innen en videre definisjon av faget markedsføring
  • Vise at man behersker en helhet av virkemidler for å realisere målsettinger, gjerne både digitale og tradisjonelle, samt både enkle og mer komplekse virkemidler
  • Har lederegenskaper som viser at man kan inspirere teamet/laget til å jobbe for realisering av målsettinger
  • Har turt å ta modige valg
  • Vinneren må vise at man tar samfunnsansvar og bærekraft på alvor – og at man er langsiktig i alt man foretar seg
  • «Årets markedssjef» bør helst vise til eventuell nyvinning og innovasjonen innen faget markedsføring og ledelse
  • Og sist, men ikke minst må vinneren vise at man har en rød tråd i det man foretar seg, og at markedssjefen står frem med en helhet av egenskaper, kompetanse og holdninger av beste sort.


Nominer din kandidat her innen 30. mars!


Vi har forståelse for at det kan ta litt tid å skrive og sende inn en slik nominasjon. Det er likevel bedre å sende inn en «ufullstendig» nominasjon, enn å ikke sende den inn i det hele tatt! Dersom juryen ikke finner nominasjonen helt fullstendig vil de innhente supplerende informasjon i etterkant.

Våre samarbeidspartnere: