Programmet til høstens store mediekonferanse «Media Business 2023-2027 – Rethinking Media in the Age of AI» begynner å ta form og en av årets godbiter blir garantert å høre mangeårig Viaplay-topp, Peter Nørrelund

- Det er alltid mye hyggeligere å komme til Norge når man er invitert og ikke på grunn av en rettssak, sier Nørrelund til Kampanje.

Sist gang han var i Kampanjes spalter var i forbindelse med en rettssak mot TV 2 mot slutten av fjoråret om bruken av Premier League-bilder på nett og i nyhetssendinger.

Nørrelund sitter til daglig i konsernledelsen i Viaplay som ansvarlig for sport og forretningsutvikling i strømmeselskapet som har vært gjennom en stri sommer preget av store omorganiseringer, nedbemanninger og nye lederkabaler både i konsernet og i Norge. Samtidig har også Viaplay vist seg frem i kampen om nye og attraktive TV-rettigheter på sportsmarkedet med kjøpet av den danske toppfotballen.

Nørrelund har jobbet i Viaplay i rundt 20 år og er en av Nordens mest sentrale profiler på markedet for sportsrettigheter. Han jobbet i starten av sin karriere som reporter, kommentator, programleder og redaktør i Danmarks Radio. 

På Hotel Continental 31. oktober vil vi derfor få et innblikk i et marked som er preget av mye hemmelighetskremmeri, spekulasjoner, rykter, store milliardavtaler og det aller mest attraktive TV-innholdet – eller selve indrefileten som TV-sjefer kaller det.  Nørrelund kommer til Norge for å snakke om «Kampen om TV-sporten i Norden». 

Ingen har gjort flere spektakulære rettighetsavtaler i så mange år enn Peter Nørrelund og Viaplay-sjefen lover en gjennom av utviklingen på det internasjonale rettighetsmarkedet, hva som vil være det mest attraktive innholdet for TV-kanalene og strømmetjenestene fremover og ikke minst konkurransen på TV-markedet i Norge og Norden og hva Viaplay tenker fremover etter omorganiseringen.

På «Media Business 2023-2027» kommer du i tillegg til å få møte noen av Nordens aller største mediekonsern Schibsted, Bonnier og JP/Politiken og to av verdens ledende konsulenthus PwC og McKinsey.

Se programmet her! 

12. utgave av Norges viktigste mediekonferanse

«Media Business»-konferansen har i alle år belyst de viktigste driverne i medier- og kommunikasjonsindustrien og vier som alltid oppmerksomheten til sentrale temaer som preger ikke bare medieindustrien – men hele næringslivet.  

I etterkant av fjorårets konferanse mottok vi svært gode tilbakemeldinger fra deltakerne som ga en totalscore på 5,2 av 6, og hvor samtlige som svarte på undersøkelsen anbefalte konferansen videre!  

Etter det faglige programmet inviterer vi til nettverksbygging og lunsj på Theatercafeen.    

Velkommen til en aktuell, inspirerende og lærerik konferanse 31. oktober fra 9-13 på Hotel Continental!

Les mer om Media Business 2023-2027 her!