Saken blir oppdatert.

Tidligere i sommer ble P4-sjef Kenneth Andresen konstituert som administrerende direktør for Viaplay Group i Norge. Konsernet har ikke hatt en tilsvarende stilling siden 2019, men den nye toppsjefen i Viaplay, Jørgen Madsen Lindemann, har gjeninnført egne ledergrupper i de nordiske landene som en del av en omfattende snuoperasjon.

Les mer: Viaplay gjør endringer i ledelsen - P4-sjefen blir norgessjef

Fredag presenterte Andresen sin nye ledergruppe på et allmøte for de ansatte. Der kunne han også bekrefte at Viaplay er i mål med den norske omstruktureringen og at alle prosesser med ansatte er ferdige.

TV 2 kunne tidligere i sommer avsløre at rundt 20 årsverk fjernes fra Viaplay i Norge. Det har også Kampanje fått opplyst fra kilder. Tallet er ikke blitt bekreftet av ledelsen i Viaplay.

Totalt skal Viaplay si opp mer enn 25 prosent av alle sine ansatte.

- Det har vært en tøff sommer for alle sammen, og vi har hatt gode, grundige prosesser med alle berørte. Nå er vi veldig glade for å se fremover, og jeg mener vi har klart å samle en særdeles god og kompetent gjeng til å lede den norske delen av Viaplay-organisasjonen inn i fremtiden, sier Kenneth Andresen i en uttalelse.

Nå ser han frem mot «en spennende høst» på programsiden i mediehuset.

- Nå går vi inn i en ny fase som både er spennende og utfordrende. Sammen skal vi fortsette å høste stordriftsfordelene av å være et stort konsern, samtidig som vi skal ha større lokal forankring. Det er ingen som kjenner det norske markedet bedre enn de som sitter i våre norske kontorer.

Slik ser den nye ledergruppen i Viaplay Norge ut:

  • Kenneth Andresen - konstituert CEO Norge
  • Are Johnsen - CFO
  • Anine Johansen - konstituert VP Content
  • Børge Nielsen - VP Viaplay Commercial
  • Fredrik Olimb - konstituert VP Marketing & Communications
  • Henrik Lindback Larsen - VP Free TV
  • Kristian Oma - VP Head of Sports
  • Hallvard Oftebro - VP Legal