Vi har alle sett LEGOs Hollywood-film og Red Bulls fallskjermhopp fra verdensrommet. De blir igjen og igjen dratt opp som gode eksempler på hvordan man kan være kreativ i markedsføringen. Dette skaper problemer for oss markedsførere, mener content marketing-ekspert, forfatter og rådgiver, Carla Johnson.

- Det er lett å lage iøynefallende innhold hvis du har sexy produkter, store budsjetter og kjente merkevarer. I den «virkelige» verden derimot, er ikke disse eksemplene like representative, sier Carla Johnson.

Johnson trekker frem selskaper som Nike, Marriott, Gucci, Volvo og GE som setter nye standarder for markedsførere med stuntmenn i verdensklasse, Westminster Abbey-«takeovers» og Hollywood-filmer.

- Det virker som at hvor enn vi snur oss, så hører vi om merkevarer som gjør utrolige ting. Disse merkevarene legger forventninger for hvordan kommunikasjon og markedsføring man bør bedrive. Men det er tøft å konkurrere med store merkevarer og store budsjetter, og det føles som at vi aldri får muligheten til å virkelig konkurrere, fortsetter amerikaneren.

Johnson mener imidlertid at man kan la seg inspirere av de aller beste merkevarene selv uten astronomiske markedsbudsjetter.

- Det viser seg at content marketing er en balanse mellom kunst og vitenskap. Hvis man forstår dette kan selv en markedsfører uten en stor merkevare eller et astronomisk markedsbudsjett lage kommunikasjon som virkelig står ut i mengden, sier Johnson.

Nå lærer hun bort sine beste tips

29. januar kommer Carla Johnson til Oslo og holder en eksklusiv workshop for 50 markedsførere på Grand Hotel.

Her vil hun bryte ned kundereisen og vise hvilken rolle innhold spiller inn. Du vil lære å prioritere hva som er viktigst for din individuelle situasjon, fra merkebevissthet til konverteringer og kundelojalitet. Etter workshopen vil du være klar til å lansere din egen content marketing-strategi som konverterer «browsers into buyers».

I tillegg lærer du:

  • Hvorfor du er nødt til å skape en sømløs content marketing-opplevelse for kundene dine.
  • Hvordan du kan identifisere de viktigste punktene i kundereisen og hvor innholdet ditt teller mest.
  • Hvordan content marketing driver salgsprosessen og bidrar til lojalitet hos kundene dine.
  • Hvordan type innhold du bør prioritere, og hvor og hvordan du kan vise det frem til potensielle kunder.


Det er kun 50 plasser tilgjengelige på workshopen, så 
meld deg på i dag!

Carla Johnson står også på scenen når Kampanje arrangerer Content Marketing-dagen 2020, 30. januar! Som deltaker på denne konferansen får du 20 prosent rabatt på workshopen med Carla Johnson. Send en epost til event@kampanje.com for å motta rabatten.

Les mer om workshopen til Carla Johnson her!