Hva skjer med oss når digitaliseringen fortsetter? Hvordan holder vi på interessen til de unge? Hvordan skape inntekter via sosiale medier? Hvordan skape fortsatt vekst i en tøffere konkurranse? Dette er bare noen av de faglige temaene på årets Mediekonferanse, som går av stabelen på Norefjell 15.-17.oktober.

Inspirasjon, faglig påfyll og networking: Dette har vært suksessoppskriften for et av de mest tradisjonsrike og populære bransjetreffene i Norge.

- Vi er ydmyke med tanke på at folk må prioritere tid og ressurser, og at vi er en av mange tilbydere, sier Cecilie Eriksrud, Markedsansvarlig i Mediaforum.

-Samtidig vet vi at Mediekonferansen årlig samler over 350 bransjefolk. Dette viser at vi er flinke til å tilpasse oss, og at vi henger med på hva markedet ønsker.

Beste bransjetreff i over 35 år
- I over 35 år har Mediaforum arrangert bransjens faglige og sosiale samlingspunkt, sier Eriksrud. Et av suksesskriteriene har ubestridt vært konferansens evne til å fornye seg, både innholdsmessig og i form. Temaene er nye for hvert år og konferansens leder er ny hvert år.

I år er Rachel Øverås fra Supertanker konferansens leder, og har med sin meget kompetente faggruppe jobbet frem et høyaktuelt faglig innhold.

I tillegg gjør vi vårt beste for å tilby deg ny inspirasjon gjennom å flytte konferansens lokasjon. I år holdes konferansen på Norefjell, kun 1,5 time fra Oslo. Personlig tror jeg dette er en av våre styrker som konferanse, at man kan komme seg bort og senke skuldrene litt.

-Bare la seg inspirere og ta en liten pause fra en travel hverdag.

Prisdryss under fredagens festmiddag
Festmiddagen på fredag kveld fokuserer helt og holdent på Medieprisene og Hedersprisen.

Vi skal hedre de som går foran og viser vei, gjennom kampanjer som virker.

Shortlist-kandidatene offentliggjøres denne uken og jeg kan love at det blir stas å være nominert og forhåpentligvis vinner den kvelden, sier Eriksrud.

Faglig og sosial møteplass
I to dager samler vi bredden i norsk medie- og kommunikasjonsbransje til en inspirerende, utviklende og innholdsrik konferanse. Her får man det faglige påfyllet servert i en sosial ramme. Du får god mat og drikke, og ikke minst muligheten til å slappe av i nydelige omgivelser, fremholder Eriksrud.

 - Og jeg kan berolige de som er bekymret for hva de skal kle seg ut som. I år avslutter vi torsdagen med et uformelt og muntert medieråd uten utkledning.

-Vi gir rett og slett råd til rådville mediefolk.