Etter en utsolgt konferanse i 2022 med supre tilbakemeldinger og hvor hele 95 prosent ville anbefale den videre, gjentar vi suksessen 9. februar.

Blant årets foredragsholdere finner vi grunnleggeren og lederen av det tyske design- og innovasjonsbyrået think moto, Marco Spies. I tillegg får vi besøk av en rekke nasjonale stjerner som har lykkes med å skape gode kundeopplevelser her i hjemlandet!

Til å lede oss gjennom dagen kommer Ann-Kristin Hansen i Antidiffer og Hans Huseklepp fra Forte Digital, som har jobbet med kundeopplevelser i snart en mannsalder.

Les mer om Kundeopplevelsesdagen 2023 og sikre deg early bird-billett her!

Tysk interaksjonsekspert til Norge 8. og 9. februar

Keynote-foredragsholderen på Kundeopplevelsesdagen, Marco Spies fra think moto, holder en masterclass i branded interactions dagen før på Grand Hotel.

Her kan du med andre ord få to unike og læringsfulle dager på rad! Meld deg på både «Masterclass: Branded Interactions» 8. februar og «Kundeopplevelsesdagen» 9. februar for 9.000,- til sammen! Ta kontakt med event@kampanje.com for påmelding til rabattert pris.

Les mer om "Masterclass: Branded Interactions" her!

Grunnleggeren av det tyske design- og innovasjonsbyrået think moto kommer til Oslo 8. og 9. februar for masterclass og konferanse.