For første gang etter at det Trondheim-baserte design- og teknologibyrået Increo ble etablert for 27 år siden, endres styreledervervet.

Helle Moen overtar vervet etter gründer Hallgrim Bjørvik som blir styremedlem.

Moen er utdannet sivilingeniør innen marinteknologi fra NTNU og hun har også master innen økonomi og teknologiledelse fra NTNU og Singapore.

Fra 1994 til 2008 jobbet hun i Marintek, deretter gikk hun til investeringsselskapet Investinor. Hun har i tillegg ledet Innovasjon Norges kontor i Brasil og vært regiondirektør i design- og teknologiselskapet Eggs. I dag jobber hun som rådgiver i eget selskap og er styreleder i en rekke selskaper som Kongsberg Innovasjon og kvinnehelseselskapet Induvita.

- Jeg er opptatt av mangfold, der styremedlemmene utfyller hverandre og jobber tett sammen. Det tar litt tid å bygge et slikt styre, men Increo har allerede en god kjønnsbalanse og styremedlemmer med ulik erfaringsbakgrunn, sier Helle Moen.

Hun forteller at hun er blitt svært inspirert av Increo-gründeren.

- Jeg hadde gleden av å bli kjent med Hallgrim over en periode på noen måneder, og ble svært inspirert av hans tanker og planer for hvor han ønsker å ta selskapet. De ønsker blant annet å jobbe mer strategisk, og på det feltet har jeg mye å bidra med.

I Increo-styret har blant annet med seg Birgitte Feginn Angelil, tidligere administrerende direktør i Creuna, som kom inn i 2022.

- Hennes kompetanse og erfaring kommer til å bli svært verdifull for oss. Hun har bevist gang på gang at hun kan skape vekst. Sammen skal vi hjelpe Increo å ta det neste steget, sier Moen. 

Increo teller over 30 ansatte. Selskapet omsatte for nærmere 42,5 millioner kroner i 2023. 

Gründer Hallgrim Bjørvik er sikker på at Moen er den rette personen for å ta over som styreleder. 

- Moens brede erfaring innen innovasjon og fra design- og konsulentbransjen, kombinert med hennes strategiske blikk og evne til å tiltrekke seg de rette menneskene, gjør henne til den perfekte personen for å lede Increos styre.